Haberler

Aygün Aydın dur durak bilmiyor! Tanga bikinisiyle havuzda adeta şov yaptı

Güncelleme:

Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki ile gündemden düşmeyen Aygün Aydın, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarına devam ediyor. Aydın bu kez de havuzda tanga bikinisiyle verdiği pozları paylaştı.

Genç iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını ve hamile kaldığını ileri süren Aygün Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

HAVUZDA BİKİNİ ŞOV

Kıyafet konusunda pek cesur olan Aygün Aydın, son olarak havuzda verdiği cüretkar pozlar verdi. Peş peşe tanga bikinisiyle verdiği pozlarını paylaşan Aygün Aydın'a takipçilerinin tepkisini çekti.

Aygün Aydın dur durak bilmiyor! Tanga bikinisiyle havuzda adeta şov yaptı

TEPKİ ÇEKTİ

Genç ismin paylaşımlarını aşırı bulan takipçileri "Vücudunla değil, zekanla ön plana çıkmayı dene", Gün geçtikçe değerini düşürüyorsun" gibi yorumlar yaptı.

Aygün Aydın dur durak bilmiyor! Tanga bikinisiyle havuzda adeta şov yaptı

"GERÇEK BİR İNSAN GİBİ YAŞIYORUM HAYATI"

Cesur pozlarına gelen eleştirilere yine cüretkar yatak pozuyla cevap veren Aygün Aydın şu notu paylaşmıştı: "Adriana Lima, bu fotoğrafı paylaşan kişi olsa beğeniyor onun gibi olmak için özenip spor salonlarından çıkmıyorsunuz. Türk topraklarında olunca yadırgıyor, aileye laik görmüyorsunuz. Ama içten içe böyle resimler için eşinizi çocuklarınızı yarı yolda bırakıyorsunuz. Namuslu dediğiniz kadınlara da ev işlerini kilitleyip bedava hizmetçiniz yapıyor bir de üstüne dövüyorsunuz. Kırsal kesim sözde namus timsali ama kimin eli kimin cebinde belli değil. Bir sürü ensest ilişkiler yumağı. İki yüzlü bir toplumsunuz ve ben bu iki yüzlü sürü psikolojisiyle hareket eden kitle yüzünden neyin gerçekte doğru veya yanlış olduğunu, gerçek ahlakın beden de mi zihinde mi, yoksa vicdanda mı olduğunu hepten karıştırmaya başladım. Benim doğrularım, benim hayatım demek istiyorum ama hayatımızı ne yazık ki başkalarının doğruları çok daha fazla etkiliyor dolaylı olarak. Sorguluyorum, düşünüyorum, deneye yanıla, düşe kalka ilerliyorum bu tekamül yolculuğunda. Gerçek bir insan gibi yaşıyorum bu hayatı.. Her gün biraz daha farklı bir bakış açısı edinerek zenginleşiyorum. Siz benim kafamı anlamazsınız, üzgünüm hiçbir zamanda anlayamayacaksınız o kapasiteyi. Ben bu ülkenin insanlarının çoğunda görmüyorum.. O yüzden yargı ve tavsiyelerinizi kendinize saklayın. Hayatımı yargılamayın"

Aygün Aydın dur durak bilmiyor! Tanga bikinisiyle havuzda adeta şov yaptı

Aygün Aydın dur durak bilmiyor! Tanga bikinisiyle havuzda adeta şov yaptı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Aygün Aydın Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Aynur ve aygün aydın diye iki haber okudum burada ikisi de soyunuyor bunlar aynı kişi mi akraba mı iki soyunan aydın

21
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title