Haberler

Alın daraltma ameliyatı olmuştu! Umut Akyürek'in son haline beğeni yağdı

Güncelleme:

Alnını daraltmak için bıçak altına yatan ünlü sanatçı Umut Akyürek son halini yayınladı. Saçlarını da kısacık kestiren 50 yaşındaki sanatçının yeni imajına beğeni yağdı.

Şarkıları ve yorumuyla yıllara damga vuran usta sanatçı Umut Akyürek, yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak alnını daraltan ünlü sanatçı son haliyle beğeni topladı.

ALIN DARALTMA AMELİYATI OLDU

Yerli Angelina olarak anılan Umut Akyürek, geçtiğimiz Kasım ayında alın daraltma işlemi için bıçak altına yatmıştı. Operasyon sonrası işlem hakkında bilgi veren Akyürek, "Ameliyatım başarılı geçti, geceyi hastanede geçirdim. her şey yolunda. Türkiye'de sadece benim hocam yapıyor bu ameliyatı. Ülkemizde de yeni yeni duyulmaya başlandı. Çok basit bir operasyon, 1 saat sürdü. Şişlik, ödem ve morarma yok." demişti.

Alın daraltma ameliyatı olmuştu! Umut Akyürek'in son haline bir bakın

SON HALİNE BEĞENİ YAĞDI

Estetik operasyon sonrası fotoğraflarını paylaşan Umut Akyürek saçlarını kestirdi. Yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıkan ünlü sanatçıya beğeni yağdı. İşte Akyürek'in son hali;

Alın daraltma ameliyatı olmuştu! Umut Akyürek'in son haline bir bakın

Alın daraltma ameliyatı olmuştu! Umut Akyürek'in son haline bir bakın

Alın daraltma ameliyatı olmuştu! Umut Akyürek'in son haline bir bakın

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Umut Akyürek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (15)

albatros :

daralmış hali mi bu? 3 tane uçak iner oraya...

182
11
yanıtYanıtla
Export 86:

Bu Sadece alın daraltma ile kalmaz

94
7
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Kaborta. Şanzumanıda Bi el den geçittir. Ondan sonra 5 sene daha binilir

78
9
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Başka daralma oldu heralde

75
5
yanıtYanıtla
Motto Premium:

işte rabbim bunları islah eylesin,ne yapacaklarını şaşırıyorlar,kudurmuşlar.

51
6
yanıtYanıtla
Enver Soran:

Sen şimdi güzelmi oldun ?

32
3
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Daraltma, acaba tepeden tırnağa devam edecek mi...

29
1
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Düdük

17
10
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Kabo

17
4
yanıtYanıtla
Nurdan Andaç:

Ne anladın Yurdagül.... Ne anladın :))

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title