Haberler

Aleyna Tilki'den olay itiraf: Justin Bieber bana yürüdü

Güncelleme:

Enes Batur'un Youtube kanalına konuk olan Aleyna Tilki, "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna Türkiye'de kendisine yürümeyen kimsenin kalmadığını ifade ederek yabancı ünlülerden örnek vermek istedi. Ünlü şarkıcı, Los Angeles'ta kaldığı bir otelde Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğünü öne sürdü.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Enes Batur'un Youtube kanalında Tatsız Gerçekler serisine konuk oldu. Sorulara cevap verilmemesi halinde acı tatların yenmek zorunda kalındığı program formatında ünlü fenomen tarafından Aleyna Tilki'ye "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusu soruldu.

Aleyna Tilki'den olay itiraf: Justin Bieber bana yürüdü

"JUSTİN BİEBER BANA YÜRÜDÜ"

Türkiye'de kendisine yürümeyen kimsenin kalmadığını ifade eden Tilki, yabancı ünlülerden örnek vermek isteyerek Los Angeles'ta bir otel lobisinde Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğünü iddia etti.

İlk başta Bieber'ın tanımadığını söyleyen Tilki, kalktıktan sonra iki kızın onunla fotoğraf çektirmek istediğini görünce olayın farkına vardığını ve kim olduğunun cevabını barmenden aldığını açıkladı.

Aleyna Tilki'den olay itiraf: Justin Bieber bana yürüdüJustin Bieber

SAPLANTILI HAYRANINDAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Dün akşam konser veren Aleyna Tilki, sahnede sevilen şarkılarını seslendirirken saplantılı hayranı da evine girmeye çalıştı. Büyük bir korku yaşayan şarkıcı, saplantılı hayranından şikayetçi oldu. Aleyna Tilki'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Muhammed Erkam A., İstanbul Anadolu Başsavcılığı'nda ifade verdi. Şüpheli Muhammed Erkam A., çıkarıldığı İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Yurt dışına çıkma yasağı, Aleyna Tilki'nin ikametgahına, iş yerine, bulunduğu yerlere 500 metreden fazla yaklaşmama şeklinde adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Aleyna Tilki Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (7)

Ulas Emir:

Sende suç yok sen çok masumsun bütün kabahat seni bulunduğun konuma getiren toplumun suçu

58
0
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

JUSTİN BİEBER SANA MI YÜRÜDÜ ?!?!?! KAHKAHKAH KİHKİHKİH KOHKOHKOH

44
1
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Yeni bir şeyler üretememeye başlayan herkes belli bir süre geçmişiyle idare eder sonra da farklı yollarla prim yapmaya çalışır artık...

34
0
yanıtYanıtla
Kuman:

Bu çok önemli bir haber! Türkiye yı çağ atlatacak

32
0
yanıtYanıtla
D:

Bunları görünce bu topluma üzülüyorum gerçekten. İlim, bilim, kitap, üretim, sanayi eğitim, kültür, maddi ve manevi terakki gibi konuları konuşmamız ve gündeme getirmemiz gerekirken Vatana Millete hiçbir katkısı olmayan tam tersine sadece yeni neslin bozulmasına adeta vasıta olan şeyleri veya kişileri konuşmak çok abes oluyor. Ülkemiz bu yüzden gelişmiyor ve cehalet ortadan kalkmıyor bir türlü.

29
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sürekli hiç edep ve terbıyeden yoksun bır kişilik olarak çıkıyor ortaya..

20
1
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

JUSTİN BİEBER SANAMI YÜRÜDÜ ?!?! MUHAHHAAHAAA

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title