Haberler

"Ağzı Olan Konuşuyor"

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, evliliği hakkında yorum yapan Perihan Savaş'a Twitter'dan cevap verdi.

İbrahim Tatlıses ; evliliği hakkında yorum yapan Perihan Savaş'a Twitter'dan cevap verdi: "Ağzı olan konuşuyor. Ben kendi derdime düşmüşüm. Ne size, ne de bir başkasının nasihatine ihtiyacım var. Arkadaş beni kullanmaktan vazgeçin!"

NE DEMİŞTİ PERİHAN SAVAŞ?

Perihan Savaş Kenan Erçetingöz ile çıktığı televizyon programında İbrahim Tatlıses ve onun evliliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Kenan Erçetingöz:İbrahim Tatlıses vurulduğu an ne hissettiğiniz?

Perihan Savaş:Yani ben ilk başta çok ciddiye almadım yani birkaç kere başından geçtiği için böyle şeyler. Yine öyle bir şey zannettim ben ilk başta. Fakat daha sonra telefonlardan edindiğim bilgiyle öyle olunca tabiî ki ben evden fırlayıp gittim hastaneye ve ortaydık evet.

Kenan Erçetingöz:Hastane karışıktı ben de geldim öyle biraz saklandım orada da eski eşler yeni sevgililer mafyalar gruplaşmalar böyle bir sahiplenme herkes bir taraftan İbrahim Bey'e sahiplenmeya çalışıyor. Yardımlaşmak anlamında ama iki üç grup vardı. Hayatı biraz karışık yani ben merak ettim Allah şifalar versin şu anda iyi olduğunu duyuyoruz. Birazdan bilgileri alırız senden daha taze bilgiler vardır.

Ne zaman mutlu olacak İbrahim Bey acaba onu düşünüyorum. En son duyduğumuzda evi terk etti, eşinden ayrıldı konuşmaları var. Ne zaman mutlu olacak sence ?

Perihan Savaş:Evet biraz şanssızlıklar var ama bu şanssızlıkları da birazcık kendisi yaratıyor diye düşünüyorum ben. Öncelikle kendisini bu şanssızlıklara iten ve de yanlış yapmasını hep alkışlayan insanları etrafındn temizlemesi lazım İbrahim'in. Ondan sonra daha mutlu olacağına inanıyorum.

Kenan Erçetingöz:Peki neden bu kadar hata yapıyor sen onu en eski tanıyansın yıllardır yanında duruyorsun yani İbrahim Tatlıses ve kadınları dersek bir tanesi sensin. Yani, hep güçlü duruyorsun hiç konuşmuyorsun. Hiç polemiklere girmek istemiyorsun.

Perihan Savaş:Girmiyorum, çünkü benim bir beklentim yok İbrahim'le tekrar birlikte olma gibi veya onunla tekrar yaşayabilirim gibi hiçbir zaman böyle bir beklentim olmadı. Ama diğerlerinin beklentileri var onun için de hepsi birbirini kabul edip oturuyorlar, zaten oturuyorlardı daha doğrusu.

Kenan Erçetingöz:Aniden evlendi, o an ne düşündün evliliğini duyunca?

Perihan Savaş:Ben bunun için bir şey diyemem o onların kararı

Kenan Erçetingöz:Ama sen destek veren taraftın

Perihan Savaş :Ben her zaman İbrahim'in yanında oldum İbrahim tabiî ki o dönemde böyle bir şey söylediğinde ben hayır hayır yapmayacaksın diyemem kocaman adam çünkü yani adama ne denir 'hımm yanlış yapıyorsun' da denmez. Gönülünün istediği yere git dedim ben ona. Çünkü Allah sana bir hayat bağışladı ve bu hayatı istediğin gibi yaşa artık bundan sonra dedim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan Erçetingöz İbrahim Tatlıses Perihan Savaş Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title