Haberler

    Sahneye bir döndü pir döndü! Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

    Güncelleme:

    İddialı pozları ile genç kızlara taş çıkaran 58 yaşındaki Hülya Avşar 3 yıl aradan sonra sahneye çıktı. Sevenleriyle uzun bir aranın ardından buluşmanın heyecanını yaşayan Avşar Kızı, dekoltesiyle sahnede göz kamaştırdı.

    Pandemiden dolayı sahneye ara veren Hülya Avşar, sevenlerine kavuştu. Maslak 1453'te bulunan Yeni Gazino'da önceki akşam ünlü sanatçı Hülya Avşar ve Kubat ikilisi sahne aldı. Assolist Hülya Avşar'dan önce sahneye çıkan ve sevilen şarkılarını seslendiren Kubat; "Şimdi muhteşem bir ses dinleyeceksiniz. Benim en sevdiğim seslerden biri" sözleriyle sahneyi gecenin assolisti Hülya Avşar'a devretti.

    "BU GECE SİZE ÖZEL GİYİNDİM"

    Üç yıl aradan sonra İstanbul'da sahne alan Avşar, sevenlerinin karşısına Melih Yazgan imzalı siyah derin yırtmaçlı bir kıyafet ile çıkarak yıllara meydan okuyan güzelliği ile misafirlerini büyüledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve gece boyunca Türk sanat müziğinin yanı sıra slow şarkılar da okuyan Avşar, kıyafeti ile ilgili olumlu yorumlara karşı, "Benim seyircim her zaman çok şık giyinir. Ben de bu gece size özel giyindim. Umarım beğenmişsinizdir" şeklinde konuştu.

    Sahneye bir döndü pir döndü! Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

    FUNDA ARAR'DAN ÖVGÜ

    Kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Funda Arar'ı sahneye davet eden Hülya Avşar, "Arapsaçı" şarkısı ile düet yaptı. Arar, sahneden inmeden önce Avşar'a davetinden dolayı çok teşekkür ederek derin yırtmaçlı kıyafetini de çok beğendiğini dile getirdi.

    Sahneye bir döndü pir döndü! Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

    YAVUZ SEÇKİN ESPRİLERİYLE KIRDI GEÇİRDİ

    Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Yavuz Seçkin ise esprileriyle geceye renk kattı. Öte yandan gecede Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, ünlü sanatçı Funda Arar ve eşi Febyo Taşel yer aldı.

    Sahneye bir döndü pir döndü! Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

    Sahneye bir döndü pir döndü! Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Hülya Avşar Funda Arar İstanbul Kubat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    uCube :

    Buda var ya, nereden parayı bulurum derdinde. Oturup da torun seveyim, hiç yok. ;)))

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title