Haberler

2012'nin En Önemli Magazin Olayları

Güncelleme:

Magazin dünyası, 2012 yılında ses getiren birçok olaya sahne oldu.

2012'yi geride bırakırken; magazin dünyasında bu yılın en akılda kalan olaylarını mercek altına aldık. İşte yılın en neşeli, hüzünlü, merak uyandırıcı ve şaşırtıcı olayları...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, Yunanlı Fani Hanım ile sevgili değil, karı-koca olduğu ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Akmerkez'deki Bambi mağazasından indirimli ayakkabı almasından sonra; ne kadar mütevazı bir star olduğu ortaya çıktı.

'ÇANAKKALE' PİŞMAN ETTİ

Eski sevgilisi Efe Önbilgin'in evine haciz yollamasının ardından Deniz Akkaya ihbarda bulundu. İsviçre bankalarında Önbilgin'in 30 milyon dolar nakit parası olduğu ortaya çıktı.

Sezen Aksu'nun Frankie isimli gece kulübünde dans ettiği Varujan Sırmabıyık ile bir ilişkiye başladığı yazılırken, Aksu'nun dans ettiği kişinin menajeri Yaşar Gaga olduğu ortaya çıktı.

'Çanakkale Çocukları' filminin yönetmeni Sinan Çetin'in; gişede yaşadığı hüsran üzerine bu filmi çektiği için pişman olduğu ortaya çıktı. Çetin; "Bundan sonra komedi filmleri çekeceğim" dedi.

BARZANİ DEĞİL MADENCİ

Deniz Seki'nin arkadaşlarının hediyesi olan İskoçya'daki arsasını teslim aldıktan sonra 'Lady' unvanı aldığı ortaya çıktı.

Kendisini Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesud Barzani'nin yeğeni Muhammed Kerim Barzani olarak tanıtan ve Mehmet Ali Erbil'in eski baldızı Şeyda Coşkun ile ilişki yaşayan kişinin gerçek kimliğinin Ozan Çelik isimli bir madenci olduğu ortaya çıktı.

DÜŞMAN OLDULAR

Menajeri Eliz Sakuçoğlu ile evlendiği öğrenilen Murat Boz'un, daha sonra sessiz sedasız Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde boşandığı ortaya çıktı.

Yakın dost olan Demet Akalın ile Alişan'ın ters düştükleri ve birbirlerine düşman oldukları ortaya çıktı.

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın 'Devekuşu Kabare' oyunu; Tiyatro Kedi tarafından yeniden oynanacaktı. Projenin, Akpınar ve Alasya arasındaki maddi anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

ÖĞRETMEN OLACAKTI

Tüm oyunculuk kariyerini ve özel hayatını 'Sinemam ve Ben' adlı kitabında anlatan Türkan Şoray'ın; oyuncu olmasaydı öğretmen olacağı ortaya çıktı.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in pembe renk jipi ve pembe iç çamaşırlı fotoğrafları çok konuşulurken, tüm bunların arkasında futbolcunun stilist eşi Asena Erkin'in olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Halit Akçatepe'nin 55 yılda 150 kadınla birlikte olduğunu açıklamasıyla, ne kadar çapkın olduğu ortaya çıktı.

By-pass ameliyatı olduktan sonra yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses'in 50 senedir aralıksız sigara içtiği ortaya çıktı.

SÜRPRİZ AŞK TERS KÖŞEYE YATIRDI!

Çağatay Ulusoy ile şezlongta yakalanan ve ardından da oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile birlikte olduğu iddia edilen Berrak Tüzünataç'ın, gönlünü Can Bonomo'ya kaptırdığı ortaya çıktı.

GİŞEDE REKOR KIRDI

Yönetmen Faruk Aksoy'un İstanbul'un fethini konu alan 'Fetih 1453' filmi için "Gişede umduğunu bulamaz" yorumları yapılsa da, 6 milyon 600 bin kişi filmi izledi. Türkiye'de böyle bir seyirci potansiyelinin olduğu ortaya çıktı.

Komedyen Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Cansu Dere ile yeniden bir araya geldiği konuşulurken, manken Ahu Yağtu ile nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Yılmaz ve Yağtu çiftinin kısa süre sonra Kemal isimli bir çocukları dünyaya geldi.

'TEHDİT' AÇIKLAMASI

Monica Bellucci, Yılmaz Erdoğan, Beren Saat ve Belçim Erdoğan'ın rol aldığı 'Gergedan Mevsimi'nin İranlı yönetmeni Bahman Ghobadi'nin tehdit edildiği ortaya çıktı. Sürgünde yaşayan Ghobadi, tehditler aldığını ve İran hükümetinin Türkiye'ye filmini vizyondan kaldırması için baskı yaptığını açıkladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Lopez Galatasaray Ünal Aysal Akmerkez Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title