Haberler

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul'da Artuk karakterine can veren Ayberk Pekcan, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncu sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi.

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı dizilerinden tanıdığımız 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede, aldığı haberle dünyası başına yıkıldı.

KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Ayberk Pekcan, yapılan tetkikler sonrasında kanser olduğunu öğrendi. Tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını söyleyen oyuncu, kemoterapiye başladığını söyledi.

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi

"BAŞLANGIÇ EVRELERİNDE HİÇ BELİRTİ VERMEDİ"

Usta oyuncu, "Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben Akciğer Kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla."

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ayberk Pekcan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Mehmetcevat Uygur:

cok uzuldum yuce allahım safı ısmı hurmetıne sıfalar versın ınsaallah

119
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah şifa versin inşAllah

74
4
yanıtYanıtla
Nazif Can:

Sağlık,şifa ve destek önce ALLAH'TAN istenir.iman etmişler için tabi bu gecerli

47
26
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Artık hayat uzun diyemiyoruz. Uzun planlar, hayaller yok. Anlık, günlük hayatlar var. Çok geçmiş olsun.

41
1
yanıtYanıtla
Hasan Sun:

Allah şifa versin zor bir süreç başlıyor Allah sabır güç kuvvet versin

12
0
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Allah sifa versin ! Gecmis olsun!

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title