Haberler

Kuzey Kuşak Yolu'nda Çalışmalar Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak yolunun, Kaynarca-Melekbaba hattında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak yolunun, Kaynarca-Melekbaba hattında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Toplam uzunluğu 13.3 kilometre olan Kuzey Kuşak yolunun 12.1 kilometrelik bölümünü hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca-Melekbaba etabında kazı ve toprak dolgu çalışmaları yapıyor.

Başkan Polat, çalışmaları yerinde inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kuzey Kuşak yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Geziye Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz ile Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay da katıldı.

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesine teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a yeni görevinde başarılar dileyen Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay, "Başkanım zor bir görev üstlendi. Ayağının tozuyla da sahaya indi ve çalışıyor. Başkanımın bu zor görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum." dedi.

Kuzey Kuşak yolunun 20 mahallenin gelişimine doğrudan katkı sağladığını belirten Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, ise "Yolumuzun büyük bölümü hizmete açıldı. Kaynarca-Melekbaba etabı ise birkaç gün içinde tamamlanacak. Kuzey Kuşak yolu projesi Malatya için çok büyük bir proje. Malatya'nın geleceği bu yol projesinin içindedir. Çevre yolu altında bulunan bütün mahalleler bu yol projeleri sayesinde yeni alt merkezler olacak" ifadelerini kullandı.

Kuzey Kuşak yolunun bitmesi için Malatya Büyükşehir Belediyesinin gayretli bir şekilde çalıştığını belirten Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz da "Kuşak yolu bölgenin kaderini değiştireceği gibi Malatya trafiğini de rahatlatacak. Özellikle çevre yolu altında bulunan mahalleler bu yol projesiyle farklı bir görünüme kavuşacak. Bu yolun yapılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kuzey Kuşak yolunun Dilek, Yeşiltepe, Kaynarca, Çarmuzu, Melekbaba, Kiltepe, Taştepe, Hanımınçiftliği, Göztepe, Yıldıztepe ve Tandoğan Mahallelerinden geçerek Malatya-Sivas karayoluna bağlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kuşak yolunun bitmesiyle birlikte kent içi ve çevre yolu trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Kuşak yolunu Battalgazi-Malatya yoluna bağlayacak viyadük projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Polat, "Malatya için hayati öneme sahip olan Malatya'nın can damarı niteliğindeki kuşak yollarımızda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bittiğinde Malatya'nın gelişimi daha sağlıklı ve düzenli olacak. Kuşak yolumuz, Kuzey Çevre Yoluna dikey olarak da bağlanacak. Bir yerin kalkınmasında en temel argüman yoldur. Yol çalışmalarına özel ilgi gösteriyoruz. Malatya'nın her ilçesinde çalışıyoruz. Kaliteli ve güvenli yolları ortaya çıkararak Milletimize hizmet ediyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Hacı Uğur Polat Kaynarca Malatya Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title