Haberler

Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı Açıldı

İstanbul Fuarcılık tarafından, Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (Promotürk) desteğiyle organize edilen 31. Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı (Promotürk), CNR Expo'da kapılarını açtı.

Promotürk Derneği Başkanı Ercan Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarda sadece yılbaşı promosyon ürünleri değil, yılın 12 ayına ait ürünleri vitrine çıkardıklarını bildirdi.

Güler, sektörün Türkiye'de 20 milyar liralık pazar büyüklüğüne sahip olduğunu ifade ederek, "Sektör satışlarının yüzde 70'ini iç piyasaya, yüzde 30'unu ise yurt dışına yapıyor. Türkiye'nin tek promosyon fuarı olan Promotürk'ü sektörün en hareketli döneminde organize ediyoruz. Fuar kapsamında 10 binin üzerinde yerli ve yabancı sektör profesyonelini ağırlamayı hedefliyoruz." dedi.

Afrika, Orta Doğu, Avrupa ve Balkan ülkelerinin yanı sıra Ankara, Antalya, İzmit, Gebze, İzmir ve Antalya'dan gelen alıcıları ağırlayan fuar, 100'e yakın promosyon üreticisi ve ithalatçısının katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Yazı enstrümanları, kırtasiye malzemeleri, ofis aksesuarları, elektronik eşya, kurumsal promosyon ürünleri, çanta ve konferans materyalleri, çikolata ve şekerleme gibi binlerce promosyon ürününün sergilendiği fuarda, "ay-yıldızlı" promosyon ürünleri yoğun ilgi görüyor. Fuar, 16 Ekim 2016'ya kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ercan Güler İstanbul Antalya Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title