Haberler

Türk Yönetmen, Oscar'ı Alabilecek mi?

Güncelleme:

Mustang adlı filmiyle Oscar için yarışacak olan Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven, Fransa adına kırmızı halıda yürüyecek.

Yılın en çok beklenen sinema ödül töreni Oscar, bu gece yapılıyor. Birbirinden başarılı yapımların yarışacağı tören, her sene olduğu gibi bu sene de yıldız geçidine sahne olacak.

Türk televizyonlarında ise Digiturk Moviemax Oscars HD'de Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan'ın sunumu ile yayınlanacak olan yılın en büyük etkinliği, Demet Evgar, Mert Fırat, Hazal Kaya ve Serkan Keskin'in katılımı ve sinema yazarları Melis Behlil ve Mehmet Açar'ın yorumlarıyla ekranlara gelecek; moda tasarımcısı Tuvana Büyükçınar ve stil danışmanı Ceylan Atınç da kırmızı halı seramonisinde yıldızların giydiği kıyafetleri yorumlayacak.

AYLARDIR BEKLENEN ÖDÜL TÖRENİ 03.30'DA

Sinemaseverler tarafından aylardır beklenen ödül töreni, Türkiye saati ile 03.30'da başlayacak. Kırmızı halı seramonisinin ise 02.00'da başlaması bekleniyor.


TÜRK YÖNETMENİN FİLMİ DE OSCAR İÇİN YARIŞACAK

Bu gece düzenlenecek olan 88. Oscar Ödül Töreni'nin Türkiye yayınının sunuculuğunu yapacak olan Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan, öncelikle Türk yönetmen Gamze Ergüven'in yönetmenliğini yaptığı 'Mustang' adlı filmle gurur duyduklarını dile getirdi.

Yönetmen ve oyuncuların Türk olmasına rağmen Fransa adına yarışacak olan film hakkında, yapımcısı Türk olmasa da bunun Türkiye için büyük bir gurur olduğunu söyleyen Ceyda Düvenci, bu yapımın önümüzdeki yıllarda yapılacak olan Oscar törenlerinde ülkemizin önünü açtığını ifade etti. (Kaynak: Magazincafe)

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Ceyda Düvenci Yekta Kopan Fransa Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (1)

kmlk:

filmi izlemedik ama türkiyeyi ve türkleri kötüleyen bir filmse mutlaka oscar alır

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title