Haberler

    Trio Andante - Şevki Karayel & Indira Mas & Nilgün Yüksel

    Leyla Gencer Opera Sahnesi'nin sevilen sanatçısı Şevki Karayel bu kez Trio Andante ile karşınızda!

    Leyla Gencer Opera Sahnesi'nin sevilen sanatçısı Şevki Karayel bu kez Trio Andante ile karşınızda!

    "Türkiye başta olmak üzere; Almanya, Avusturya, İtalya, İsviçre gibi pek çok ülkede konserler veren ünlü piyano virtüözü Şevki Karayel,viyolonsel sanatçısı Indira Mas ve Keman sanatçısı Nilgün Yüksel ile birlikte Johannes Brahms'ın   op. 8 Piyano Triosu'nu ve AstorPiazzola'dan Mevsimleri 12 Şubat Pazar akşamı Leyla Gencer Opera Sahnesi'nde seslendirecekler.

    Viyolensel sanatçısı Indrira Mars,Braunschweig Devlet Opera ve Balesi'nde Orkestra Sanatçısı olarak, 2005 yılında Belçika Kraliyet Filarmoni Orkestrası'nda (Royal Flemish Philharmonia) baş çellist olarak görev almıştır. 2006 yılında Cellisima Quartet ile İslamabat, Viyana ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde konserler vermiş, Türkiye'de Ernest Hoetzl yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Ender Sakpınar yönetiminde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve Serdar Yalçın yönetiminde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda solist sanatçı olarak görev almıştır.

    2006 yılından bu yana İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda viyolonsel sanatçısı olarak görev yapmakta olan Mas, 2012 yılından itibaren de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

    İstanbul Oda Orkestrası, Akbank Oda Orkestrası, Filarmonia İstanbul, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası gibi bir çok orkestrada solist olarak çalan Keman sanatçısı Nilgün Yüksel,2005 yılından beri Gülden Teztel ile birlikte; Avusturya Kültür Ofisi, İtalyan Kültür Merkezi, Akbank Sanat, Caddebostan Kültür Merkezive İTÜ Mustafa Kemal Amfisi'nde resitaller vermektedir.

    Aynı zamanda değişik oda müziği grupları ile Notre Dame de Sion, Süreyya operası, Fulya sanat, Ahmet Adnan Saygun sanat merkezi ve İzmir Sanat 'ta konserler veren Yüksel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda araştırma görevlisi olup doktora çalışmalarına Venyamin Varşawski ile devam etmektedir. Halen Borusan Filarmoni Orkestrası ve Tekfen Filarmoni Orkestrası üyesi; İstanbul Oda Orkestrası, Milli Reasürans Oda Orkestrası ve Nişantaşı Üniversitesi Oda Orkestrasının başkemancısıdır.

    Her biri çaldığı enstrümanın ustası olan bu müthiş üçlüyü dinlemenin ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız, sizleri 12 Şubat akşamı Leyla Gencer Sahnesi'ne bekliyoruz…"

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Leyla Gencer Avusturya Almanya Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title