Haberler

Selçuklu Belediyesi, 'Sign of the City Awards' 2023'te 4 ödül birden kazandı

Güncelleme:

Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından 'Sign of the City Awards' 2023 yarışmasında Selçuklu Belediyesi, dört farklı projesiyle dört ödüle birden layık görüldü. Sille Kaya Islahı Projesi, Gevale Kalesi Projesi, Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi ve okul dışı öğrenme ortamları ile Selçuklu Belediyesi, En İyi Kentsel Dönüşüm ve Sağlıklaştırma Projesi, En İyi Kültürel Mirası Koruma ve Kullanma Projesi, En İyi Sosyo-Kültürel Yapı Projesi ve En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödüllerini kazandı.

Selçuklu Belediyesi, Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından olan "Sign of the City Awards" 2023 yarışmasında Sille Kaya Islahı Projesi, Gevale Kalesi Projesi, Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi ve okul dışı öğrenme ortamları ile 4 ödüle birden layık görüldü.

Türk gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden olan ve her yıl eşsiz projelerin değerlendirildiği "Sign of the City Awards" 2023'de ödüller sahiplerini buldu.

Selçuklu Belediyesi, 'Sign of the City Awards' 2023'te Dört Ödül Birden Kazandı

Bu yıl 7.'si düzenlenen organizasyonun ödül töreninde Selçuklu Belediyesi, Sille Kaya Islahı ile En İyi Kentsel Dönüşüm ve Sağlıklaştırma Projesi ödülüne, Gevale Kalesi'nde gerçekleştirilen arkeolojik kazı ve restorasyon çalışmalarıyla En İyi Kültürel Mirası Koruma ve Kullanma Projesi Premium ödülüne, Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi ile En İyi Sosyo-Kültürel Yapı Projesi ödülüne, okul dışı öğrenme ortamlarıyla da En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldü.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, törende Selçuklu Belediyesi'nin ödülünü jüri üyelerinden aldı. Törende Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Selçuklu Belediyesi, 'Sign of the City Awards' 2023'te Dört Ödül Birden Kazandı

Başkan Pekyatırmacı: "Selçuklu Belediyesi eğitimin, sporun, sanatın, kültürün, tarihin ve medeniyetin merkezi olmaya devam edecek"

4 farklı kategoride ödül almaktan dolayı duyduğunu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Toplamda 150 projenin katıldığı, 89 projenin finale kaldığı ve 22 projenin de ödüle layık görüldüğü Sign of the City Awards ödüllerinde Selçuklu Belediyesi olarak biz de 4 farklı kategoride ödül almaya hak kazandık. Yeni Nesil Şehir Kütüpahane'mizde yaptığımız çalışmalarla En iyi Sosyo-Kültürel Yapı Projesi ödülünü kazandık.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okul dışı öğrenme ortamlarında, atölye faaliyetlerinde yaptığımız çalışmalarla En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldük. Kentsel dönüşüm ve sağlıklaştırma projesi kapsamında binlerce yıllık tarihe sahip olan Sille'de yaptığımız Kaya Islahı ile Selçuklu Belediyesi En İyi Kentsel Dönüşüm ve Sağlıklaştırma Projesi ödülünü almaya hak kazanmış oldu. Yine kültürel mirası koruma ve kullanma projesi kapsamında da Gevele Kalesi'nde yaptığımız kazı ve restorasyon çalışmalarıyla birlikte En İyi Kültürel Mirası Koruma ve Kullanma Projesi Premium ödülünü almaya hak kazandık" dedi.

Selçuklu Belediyesi, 'Sign of the City Awards' 2023'te Dört Ödül Birden Kazandı

Selçuklu'da temel belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapmanın gayret ve çabası içerisinde olurken, aynı zamanda eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm alanında da çok ciddi faaliyetler yürüttüklerini kaydeden Başkan Ahmet Pekyatırmacı, "Bu aldığımız ödüller bizim için önemli. Çünkü Selçuklu Belediyesi olarak gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sunmak, onların daha iyi şartlarda spor yapabilmelerini temin etmek, kültürel varlıklarımızın korunması ve yaşatılması noktasında üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz.

Bundan sonraki süreçlerde de inşallah bu çalışmalarımızı en iyi şekilde geliştirerek devam ettireceğiz. Her alanda gençlerimizin ve bütün vatandaşlarımızın en iyi imkanlara sahip olmaları için de belediye hizmetlerini yaygınlaştırıyoruz. Bu noktada aldığımız ödüller bizim için önemli. Bütün ekip arkadaşlarımıza buradaki yaptıkları gayretli çalışmalardan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyesi eğitimin, sporun, sanatın, kültürün, tarihin ve medeniyetin merkezi olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Selçuklu Türkiye Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title