Haberler

Rams Türkiye'den Cumhuriyetimizin 100. yılına özel klip! "Magusa Limanı" Atamızın sesiyle hayat buldu

Güncelleme:

Rams Türkiye'nin Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlattığı 29 Ekim reklam filmi yayınlandı. Klipte sözü ve müziği anonim olan, aranjesi Mustafa Ceceli tarafından yapılan "Magusa Limanı" adlı eserimiz, yapay zeka ile Atamızın sesine uyarlanması ve koro eşliğinde yorumlanması ile hayat buldu.

Rams Türkiye, Cumhuriyetimizin 100.yılına özel tüyleri diken dikene decek bir projeye imza attı. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan 29 Ekim reklam filminde, sözü ve müziği anonim olan, aranjesi Mustafa Ceceli tarafından yapılan "Magusa Limanı" adlı eserimiz, yapay zeka ile Atamızın sesine uyarlanması ve koro eşliğinde yorumlanması ile hayat buldu.

ÇEKİMLER 20 SAAT SÜRDÜ

Orta Oyuncular sahnesinde yapılan klibin çekimleri 20 saatten fazla sürdü. Yönetmen koltuğunda Senem Akirman Tüfek ve Halit Tüfek yer aldı. Klibin görüntü yönetmenliğini Doğukan İnce, prodüktörlüğünü ise Tolga Aykut üstlendi.

Rams Türkiye'den Cumhuriyetimizin 100. yılına özel klip! 'Magusa Limanı' Atamızın sesiyle hayat buldu

Zehra Yaşık
Haberler.com - Kültür Sanat

Mustafa Ceceli Türkiye 29 Ekim Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title