Haberler

Osmancık'ta Belediye Tarafından Yapılan Ramazan Etkinlikleri

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık ilçesinde Belediye tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi düzenlendi.

Konsere AKP Çorum Milletvekili TBMM plan ve Bütçe komisyonu üyesi Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, AKP Osmancık İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Kaya, ilgemel ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Osmancık Kızılırmak Muhsin Yazıcıoğlu Sahil Parkta Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinliklerde Grup Nida ilahi konseri verdi. Tasavvuf musikisinin seçkin eserleri seslendirildi.

Ardından Ahmet Urgancı’nın şiirsel sunumuyla Peygamber Efendimizin hayatı da anlatıldı. Sema gösterisi ileSeyfullah Fedakar tarafından cesurca yapılan ateş gösterisi ise beğeni ile izlendi.

Konser sonrasında AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, Grup Nida ekibine teşekkür etti.




Kaynak: Temsilci / Kültür Sanat

Hamza Karataş Cahit Bağcı Osmancık Çorum Kültür Sanat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title