Haberler

Michael Jackson'ın ikonik ceketi açık artırmaya çıkarılıyor

Güncelleme:

Amerikalı pop şarkıcısı Michael Jackson'ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra'da açık artırmaya çıkarılacak. Ceketin en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Michael Jackson'ın 1984'te rol aldığı reklam filmi için özel olarak üretilen ceket satışa çıkarılıyor. Kostüm, dekor satıcısı Propstore tarafından açık artırmayla satılacak siyah-beyaz deri ceketin en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

"ÖZEL PARÇALAR İLK KEZ HALKA SATIŞA ÇIKARILIYOR"

BBC'nin haberine göre, açık artırmayla satılacakların arasında George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles'a ait eşyalar da bulunuyor. Propstore'un Müzik ve Poster Direktörü Mark Hochman, satışlarla ilgili "Bu özel parçaların çoğu ilk kez halka satışa sunuluyor." dedi. Michael Jackson'a ait hatıra eşyaları, daha önce de binlerce dolara satılmıştı.

Michael Jackson'ın ikonik ceketi açık artırmaya çıkarılıyor

Michael Jackson'ın ikonik ceketi açık artırmaya çıkarılıyor

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Michael Jackson Londra Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title