Haberler

Abu Dhabi Film Festivali'nin Resmi Sponsoru Jaeger-LeCoultre

Güncelleme:

Jaeger-LeCoultre, Abu Dhabi Film Festivali ile, sinematografi ve saatçilik arasındaki bağlantıyı bir kez daha kuruyor.

İsviçreli saat yapım ustası Jaeger-LeCoultre, Orta Doğu'nun en büyük ve etkili uluslararası film festivallerinden biri olan Abu Dhabi Film Festivali'ne ikinci kez resmi sponsor olarak destek vermekten gurur duyuyor.

Jaeger-LeCoultre, Shanghai ve Venedik Film Festivallerinin ardından, Abu Dhabi Film Festivali ile, sinematografi ve saatçilik arasındaki bağlantıyı bir kez daha kuruyor. Amacı hayallerin sınırlarını zorlamak olan bu iki alan, yeniden bir araya geliyor. Sinema salonları ve saat yapım atölyelerinin en belirgin ortak noktası ikisine de hükmeden sessizliktir. Bu mekânlar, hayallerin gerçeğe dönüştüren büyüleyici eserlerin yaratıldığı yerlerdir. İkisinde de tutkunun yanı sıra, detaylara yönelik çok belirgin hatta neredeyse takıntılı denilebilecek bir eğilim hakimdir. Aynı film yapımında olduğu gibi, her saniye sonsuzluğa doğru atılan bir adımdır.

Jaeger-LeCoultre CEO'su, konu ile ilgili olarak, "Jaeger-LeCoultre''nin film endüstrisiyle uzun süren bir ilişkisi var ve sinema kültürünü desteklemeye çok önem veriyor. Saat yapımı konusunda dünyanın önde gelen markalarından biri olan Jaeger-LeCoultre, 179'uncu yılını kutlarken, saatçilik gelenekleri ve yenilikçiliği biraraya getiriyor. Mükemmele ulaşmak için en iyi denklemin geleneklere bağlılık ve modernite olduğu bu bölge için son derece uygun bir birliktelik oluşturuyor." şeklinde konuştu.

Jaeger-LeCoultre, kendi tarihi boyunca, film sektörünün gelişip büyümesini desteklemenin yanı sıra, tasarımlarıyla da ünlü film yıldızlarının da bileklerini süsledi. Dünyanın önde gelen film festivallerinin destekçisi olmak, Jaeger-LeCoultre için sinemaya olan bağlılığını gösterme fırsatı sunmasının yanı sıra, en güzel mücevher saatlerini ve en etkileyici yüksek komplikasyon saatlerini tanıtma imkânı sunuyor.

Jaeger-LeCoultre ve Abu Dhabi Film Festivali arasındaki ortaklığı kutlamak üzere, Jaeger-LeCoultre, Siyah İnci Ödülü kazanan En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Film dalında ödül kazananlara, 6. Abu Dhabi Film Festivali işlemesi ile kişiselleştirilmiş Reverso saat takdim edildi. En İyi Film dalında, "Betreyal" filmindeki performansı ile Alman aktris Franziska Petri, En İyi Erkek Oyuncu dalında ise "No" adlı filmdeki performansı ile Meksikalı Aktör Gael Garcia Bernal ödül aldılar.

Kadınların Zamanla Randevusu Var

Abu Dhabi Film Festivali'nin öne çıkan yanlarından biri, Jaeger-LeCoultre'nin yeni saati olan Rendez-Vous'nun Orta Doğu lansmanının burada yapılması oldu. Rendez-Vous, özgür ruhlu, kendini sürekli yenileyen ve her zaman şaşırtıcı olma karakteristiklerine sahip. Saatin sabit ritminin arkasında, Manufacture'nin yaratıcılığı ve onun dayandığı markanın tarihi yatıyor. Rendez-Vous bir saatten çok daha fazlasını sunuyor.

Rendez-Vous koleksiyonunun kökleri bir şehrin koşuşturmasından çok uzakta, İsviçre saatçiliğinin kalbi olan Vallée de Joux'da yer alıyor. Saat Jaeger-LeCoultre'nin 180 yıllık saatçilik uzmanlığını gözler önüne seriyor. Estetik ve özgün saatçilik nitelikleriyle zamanı ehlileştiriyor. Teknik ve güzelliği bir arada bulunduran bütün iyi tasarımlarda olduğu gibi, Rendez-Vous'da da bunlar en çarpıcı haliyle bir arada bulunuyor.

Zamanın Büyüsü

Abu Dhabi Film Festivali'nin açılış seremonisinde, ünlü oyuncular kırmızı halıdaydı. Pek çok ünlü Jaeger-LeCoultre tasarımı saatleri takmayı tercih etmişti. Rendez-Vous koleksiyonundan iki çok özel parça burada gösterildi. Rendez-Vous serisi, marka elçisi Diane Kruger gibi, özgür ruhlu, spontane özellikleri ve yeniliklere açık olmasıyla her an yeni sürprizler sunabiliyor. Abu Dhabi Fuarı için, biri pırlanta diğeri safir ve yakut pave, iki adet mücevherli Rendez-Vous saati sunuldu. Saatler üzerinde yer alan taşlar, eşsiz bir parıltı katıyor. Grande Maison, kuruluşundan bu yana, teknik kusursuzluk ve mücevher yerleştirme tekniklerini bir arada kullanıyor. Sıradışı sanatçıların uzmanlığı ile üretilen saatler güzellik ve kesinliğin buluşmasını sunuyor.

Jaeger-LeCoultre'nin eşsiz saat koleksiyonu, Damas Türkiye tarafından işletilen Nişantaşı Altın Sokak'ta bulunan Jaeger-LeCoultre Boutique'nin yanı sıra, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki "Damas" Butik'te, Istanbul Flyinn Alışveriş Merkezi'ndeki "Sapphire" ile Ankara Armada ve Kentpark Alışveriş Merkezleri'nde konumlanan "Greenwich" butiklerinde saat severlerin beğenisine sunuluyor. Antalya bölgesindeki Jaeger-LeCoultre satış noktaları arasında ise, Terracity Alışveriş Merkezi'nin içinde konumlanan "Damas" Butik'in yanı sıra, "Argos Center", "Rom Sümer" ve Kemer Çarşı içinde konumlanan "Viking" bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Orta Doğu Shanghai Venedik Kültür Sanat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title