Haberler

İstanbul'un göbeğinde yabancı uyruklu bir kişi evinde başı kesilmiş halde bulundu

Güncelleme:

Kanarya Mahallesi Florya Caddesi'nde bulunan bir binanın bodrum katında yaşayan Pakistan uyruklu 5 kişi, çalıştıkları ayakkabı atölyesinden çıkarak öğle arasında eve geldi. Evde, henüz bilinmeyen nedenle 5 kişilik grup arasında kavga çıktı. Ardından 4 kişi evden hızlıca çıkarak kaçtı. Kaçanlardan 3'ü polise teslim olup, cinayet işlediklerini itiraf etti.

KAFASI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU

Eve gelen polis ekipleri, kanepenin üzerinde kafası kesilmiş halde bir kişinin cansız bedenini buldu. Yapılan olay yeri ve savcı incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İstanbul'da göbeğinde Yabancı uyruklu şahıs evinde başı kesilmiş halde bulundu

"4 KİŞİ GELİP ADAMIN CANINI ALIYORLAR"

Mahalle sakini Zeki Erbek, "Burada yabancı uyruklular oturuyordu. 4 kişi gelip burada adamın canını alıyorlar, kafasını kesiyorlar. İçeride çekyat var. Adamı çekyatın üstünü yatırıp canını alıyorlar. Ondan sonra buraya olay yeri inceleme ve polis geliyor. Olay bu yani. 4 kişi kalıyor burada. Sonrada kaçıp gidiyorlar" dedi.

"İÇERDE CİNAYET İŞLENDİĞİNİ DUYDUK"

Mahallede esnaf olan Mustafa Yemez, "Yandaki börek salonunu işletiyoruz. Orada otururken bir kargaşa, ses duyduk. Ben de 'önemli değildir takılma' dedim. 25 - 30 dakika sonra polisler geldi. Buraya geldiklerinde kimseyi yaklaştırmadılar. Önce biz anlamadık ne olduğunu, acaba içeride bir tartışma, kavga mı oldu diye. Daha sonra içeride cinayet işlendiğini duyduk. Mesele bundan ibaret. İçeriye önce 2 kişi, daha sonra 2 kişi daha giriyor. Bir kişi elinde ekmekle marketten geldi. 5 kişi girdiler kameradan gördüm ben de, polise verdiğim ifadede söyledim. Daha sonra 4 kişi evden koşarak uzaklaştılar. Olayın cinayet olduğunu daha sonradan öğrendim. 5 kişi kalıyormuş evde bana da bakkal söyledi" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da göbeğinde Yabancı uyruklu şahıs evinde başı kesilmiş halde bulundu

"5 KİŞİ EVE GİRDİLER, 4 KİŞİ AYRILDILAR"

Görgü tanığı Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklamada öldürülen kişiyle zanlıların aynı evde kaldığını ifade ederek, "5 kişi eve girdiler, sonra evden 4 kişi ayrıldılar ve ara sokaklara dağıldılar." dedi.

İstanbul'da göbeğinde yabancı uyruklu bir kişi evinde başı kesilmiş halde bulundu

EVE GİRİŞ ÇIKIŞLARI KAMERADA

Öte yandan, 5 kişinin eve girdikleri ve ardından kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ilk başta 3 kişinin eve doğru geldiği, bir kişinin marketten ekmek aldığı, ardından 2 kişinin daha geldiği ve böylece 5 kişinin içeri girdiği görülüyor. Kısa bir süre sonra 4 kişinin kaçarak uzaklaştığı da kameraya yansıyor.

İstanbul'da göbeğinde yabancı uyruklu bir kişi evinde başı kesilmiş halde bulundu

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Pakistan uyruklu 3 şüpheliyi gözaltına alan polisin olay yeri incelemesinin ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Pakistan Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (5)

Kobra Murat :

Kafa kesme kulturu eksikti... simdi tamam oldu

170
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bizi yönetenler niye anlamak istemiyor niye yanlista israr ediyor anlasilmaz kendi ve mhp secmenin yarisindan coguda bu yabancilari istemiyor bunuda görmüyorlar almanya gibi ekonomisi güclü zengin bir ülke degiliz is ve tarim sahamiz yetersiz ülkemiz artik giderek artan bu yabanci agirligini tasiyamaz duruma geldi ayrica kültür egitim ve gelenek farki ic catismalara dönüsebilir ikdidar niye anlamak önlem almak istemiyor yeter artik demiyor bu kötülük yapiliyor anlamak imkansiz tek care sandik

122
4
yanıtYanıtla
Theo:

Bekir bey lütfen sinirlenmeyin şimdi bir din kardeşiniz eksik inşallah gerisi gelir,din kardeşiniz derken öyle diyen siyasetçilerimiz vardı onu kastettim,görünüyor ki Türk halkı artık aptal salak değil eskisi gibi bu ülke ringo nun han ı değil AKP seçmenin yüde 60 dan fazlası göçmen istemiyor ben asla istemiyorum artık yeter bardak doldu

yanıt0
yanıt0
Mustafa Arıcı:

Türkiyeye zombi akını var. Kafa kesen mi ararsın, kılıçla sokakta çatışan mı, Türk gençlerini Ankara Altındağ da öldüren mi? Devlet duyarsız, millet şokta!

8
0
yanıtYanıtla
hakkı Bulut:

bu nasıl bi ülke ya butun piskopatlar butun işe yaramazlar bütün ruh hastaları ülkeme üşüştü burası pakistan mı burası surıye mi burası afganıstan mı burası ırak mı Bu hükümet el birliği ile ülkeyi ne hale getirdi şimdi oy verenlere soruyorum mutlumusunuz mülteci kadar değersiz olduk

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title