Haberler

Kostümleriyle Tarihe Geçtiler

Güncelleme:

Oscar Töreni'nin üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen yıldızların giysileri hala çok konuşuluyor.

Oscar Törenleri sinema dünyasındaki sanat ödüllerinin yanı sıra film yıldızların kendilerini hem güzellikleri hem şıklıkları hem de farklılıkları ile ortaya koydukları bambaşka bir dünya.

Bu sebeple o gece en güzel saçı, en güzel kıyafeti ve en zevkli takıları taşımak, belki de yıldızlar için hayatı önemi taşıyor.

Magazin basınının en fazla ilgisini çeken yıldız olabilmek, o yılı rakiplerine göre 1-0 önde kapatmak demek.

Popüler olmanın yanı sıra bu gece aslında yıldızların Hollywood'taki kariyerinin devamlılığını gösteren bir fırsat.

İşte bu fırsatı kariyerleri için artıya dönüştürebilmiş Oscar tarihinde şıklıkları, yarattıkları imajları ve güzellikleri ile hala kendilerinden bahsettirmeyi başaran yıldızlar...

Marıon Cotıllard- 2008

Fransız oyuncu Marion Cotillard 2008 yılında Oscar kazandığı törende Jean Paul Gaultier tasarımı beyaz bir tuvalet giymişti. Dokusu balığın pullu derisini andıran elbise, akıllara Angelica Huston'ın 1976 yılında Oscar'da giydiği elbiseyi getirdi.

Uma Thurman- 1994

'Pulp Fiction'daki rolüyle 1994 yılında 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar'a aday gösterilen Uma Thurman, bu önemli gece için Prada'dan lila bir tuvalet tercih etmişti. Thurman'ın tercihi çok konuşulmuştu.

Angelına Jolıe- 2001

Her zaman farklı olmayı seven ve sade bir çizgisi olan Angelina Jolie, 2001 yılındaki Oscar Töreni'ne Dolce & Gabbana marka beyaz bir smokinle katıldı.

Jolie, gömleksiz giydiği ceketiyle tüm seksapalitesini ortaya koydu.

Grace Kelly- 1956

Monaco Prensesi Grace Kelly'nin ismi Hollywood'un en zarif ve şık kadınları arasında sayılıyor. Kelly'nin, 1956'daki Oscar Töreni'ne katılırken giydiği Helen Rose tasarımı tuvaleti, tüm zamanların en zarif tercihleri arasında yer alıyor.

Gwyneth Paltrow- 1999

Gwyneth Paltrow, 1999 yılında 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar ödülü aldı.

Paltrow, törende giydiği Ralph Lauren tasarımı uçuk pembe tafta tuvaletiyle de büyük beğeni topladı.

Elızabeth Taylor- 1976

Hollyood'un en büyüleyici isimlerinden biri olan Elizabeth Taylor, her kostümüyle hayranlarını bir kez daha kendine aşık etmeyi bildi.

Taylor, 1976'daki Oscar Töreni'ne katılırken Halston tasarımı sade bir tuvalet tercih etmiş, yine de hafızalara kazınmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Kadın

Gwyneth Paltrow Grace Kelly Uma Thurman Hollywood Kadın Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title