Haberler

Koronavirüse yakalanan 40 yaşındaki oyuncu Olga Kurylenko, virüsten kurtuldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını söyleyen ünlü oyuncu Olga Kurylenko, sosyal medya hesabından müjdeli haberi vererek "Tamamen iyileştim" dedi.

James Bond filmindeki başarısıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Olga Kurylenko, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından "Corona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra kendimi eve kapattım" diyerek virüse yakalandığını söyledi. Dün yeni paylaşım yapan oyuncu, hastalıktan kurtulduğunun müjdesini verdi.

"TAMAMEN İYİLEŞTİM"

Instagram hesabından çocuğuyla olan bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, Covid 19 hastalığının semptomlarından tamamen kurtulduğunu söyledi. Olga Kurylenko paylaşımında İngiltere ve bazı ülkelerde kutlanan Anneler Günü nedeniyle iyi dileklerini belirterek şu ifadelere yer verdi: "Tamamen iyileştim. Bir hafta boyunca kötü hissediyordum, çoğunlukla yataktaydım ve uyudum. Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu. İkinci hafta ateşim düştü fakat hafif bir öksürük başladı, çok yorgun hissettim. İkinci haftanın sonuna kadar kendimi tamamen iyi hissetmeye başladım." 40 yaşındaki Kurylenko hala sabahları biraz öksürdüğünü ancak iyileştiğini ve gayet iyi hissettiğini belirtti.

Koronavirüse yakalanan 40 yaşındaki oyuncu Olga Kurylenko, virüsten kurtuldu

KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Bir hafta önce Instagram hesabından kendisini karantinaya aldığını söyleyen oyuncu, "Corona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra kendimi eve kapattım. Aslında 1 haftadır hastaydım. Ana belirtilerim ateş ve yorgunluk. Kendinize dikkat edin ve bunu ciddiye alın" diyerek kötü haberi vermişti.

Koronavirüse yakalanan 40 yaşındaki oyuncu Olga Kurylenko, virüsten kurtuldu

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Olga Kurylenko Sosyal Medya James Bond Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Tam izliyorum:

Hasta tipi var zor toparlar.

2
4
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Rtük uyuma Esra Erolda konuklar yanyana oturuyor.Hani 1 metre mesafesi?

yanıt2
yanıt2
RTÜK:

Tamam Ziyaa abi

yanıt1
yanıt0
BUNAK:

TÜM ÜLKEM DE BUNU MERKA EDİYİDİ LOOO

2
0
yanıtYanıtla
hasan:

nedense ünlüler bir şekilde kurtuluyor

2
0
yanıtYanıtla
Jamesbond:

Bana da bulaştırdı bu bond çantası kılıklı,

1
0
yanıtYanıtla
Udam:

Çanta gibi kullanıp bir kenara atarsan intikamını alır.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title