Haberler

Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli’de, Ramazan bayramı nedeniyle protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaştı.

Korkuteli'de, Ramazan bayramı nedeniyle protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaştı. Belediye düğün salonunda başlayan programın ardından bayramlaşma İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde devam etti ve Devlet Hastanesinde sona erdi.

Bayramlaşmaya Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Müftü Duran Turgut, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaymakam Karahan, bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte huzur ve güven içinde kutladıklarını belirterek şöyle konuştu: "Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz."

Protokol bayramlaşmasına katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de, şunları söyledi: "Her bayram katıldığım Korkuteli protokol bayramlaşmasına bu yıl biraz daha yoğun katılım oldu. Kaymakamlık tarafından organize edilen bu programa katılımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir."

Belediye düğün salonundaki bayramlaşma programının ardından Kaymakam Karahan ve beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı. Emniyet müdürlüğünü ziyaret eden protokol üyeleri polis teşkilatının bayramını kutladı.

Protokol üyeleri, Korkuteli Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Erkan Karahan Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title