Haberler

Hindistan'da ürküten görüntüler! Köpekler, koronalı cesetleri yemeye başladı

Güncelleme:

Koronavirüs salgının günde 4 binin üzerinde can aldığı Hindistan'dan korkutan görüntüler geldi. Son bilgilere göre; Ganj Nehri'ne bırakılan koronalı insanların cesetleri, kuşlar ve köpekler tarafından yenmeye başlandı. Yaşanan bu durumun, ülkedeki krematoryumların sadece hastaneye kayıtlı kişilerin cesetlerini yakmasından kaynaklı olduğu öğrenildi.

Hindistan'da koronavirüs salgını nedeniyle her gün 4 binin üzerinde insan hayatını kaybetmeye devam ediyor. Hastalığın bir anda dalga dalga yayıldığı ülkeden son gelen görüntüler, yaşananların boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Buna göre aileleri olmadığı için Ganj Nehri'ne bırakılan koronalı insan cesetlerinin, köpekler ve kuşlar tarafından yenmeye başlandığı görüldü.

Köpekler, koronalı cesetleri yemeye başladı! Hindistan'dan ürküten görüntüler geldi

GERÇEK ÖLÜM SAYISI DAHA YÜKSEK İDDİASI

Ülkedeki uzmanlar, salgının büyük yıkım yarattığını ve gerçek ölüm sayılarının, açıklanandan çok daha fazla olduğunu bildirdi. Hindistan Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan bilgilendirmeye göre son 24 saatte 267 bin 334 Kovid-19 vakası ve virüse bağlı 4 bin 529 ölüm açıklandı.

Köpekler, koronalı cesetleri yemeye başladı! Hindistan'dan ürküten görüntüler geldi

SADECE HASTANEDE HAYATINI KAYBEDENLERİ KABUL EDİYORLAR

Hindistan'dan gelen görüntülerin nedeni de belli oldu. Buna göre ülkede tam kapasite çalışan krematoryumlar sadece hastanede hayatını kaybeden Kovid-19 kurbanlarını kabul ettiği ve evsiz kişilerin Ganj Nehri'ne bırakıldığı aktarıldı.

Hindistan'da ürküten görüntüler! Köpekler, koronalı cesetleri yemeye başladı

BAŞIBOŞ KÖPEKLER YİYOR

Nehre atılan ceset sayısının şimdiden 100'ü geçtiği ve cesetlerin etraftaki başıboş köpekler tarafından yenmeye başlandığı aktarıldı. Yaşanan durumla ilgili en büyük korkunun ise köpeklerin virüs taşıyıcısı konumuna gelmesi. Nitekim hayvanların insanlara korona virüs bulaştırdığı uzmanlar tarafından açıklanmıştı.

Köpekler, koronalı cesetleri yemeye başladı! Hindistan'dan ürküten görüntüler geldi

Köpekler, koronalı cesetleri yemeye başladı! Hindistan'dan ürküten görüntüler geldi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Koronavirüs Ganj Nehri Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (4)

Bozkurt Ergenekon :

HİNDİSTAN..1.5 MİLYAR İNSAN YAŞIYOR..DÜNYANIN EN KALABALIK ÜLKESİ.VE DE 1.1 MİLYARI DÜNYANIN EN FAKİR İNSANI.SON 50 YILDA İKİ KATINA ÇIKAN DÜNYA NÜFUSU OLMUŞ 7.3 MİLYAR KİŞİ..DÜNYADA İDEAL YAŞAMA NÜFUS SAYISI İSE SADECE 487 MİLYON KİŞİ.YANİ KISACASI 6.8 MİLYAR İNSANI KÖPEKLERE YEDİRSEN NE OLUR,TİMSAHLARA,YIRTICI HAYVANLARA ATSAN NE OLUR?

18
76
yanıtYanıtla
Bozkurt Ergenekon :

Şu an itibarı ile bu sütunda 61 tane hangi dünyanın kafasını yaşadığını bilmediğini sandığım kişi var.Zannedersiniz ki ben insanlık düşmanıyım.Hindistan ve Çin'in toplam nüfusu yaklaşık 3 milyar.Bunun 400 milyonu Türkiye insanı standartlarında yaşıyor.Geriye kalan 2.6 milyar ve bir milyarda Afrikalı aç insan,toplamda 3.6 milyar,yani dünyanın yarısı Türk halkı kadar gıdayı tüketmeye kalkışırsa bütün dünya aç.Sen paylaşırsın artık yediğini tamam mı cahil sürüsü??...

yanıt3
yanıt0
Fakır:

dünyanın en pis milleti hintliler

21
1
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Bu hindistanlar gibi aptal "insanlar görmedim" hamhamcilar bile bunlardan daha zekali.

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title