Haberler

Konyaaltı'nda Ramazan Ayı Hazırlıkları Tamamlandı

On bir ayın sultanı Ramazan için tüm hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, bölge halkına her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu bir Ramazan programı sunacak.

On bir ayın sultanı Ramazan için tüm hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, bölge halkına her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu bir Ramazan programı sunacak. 19 Haziran Cuma günü başlayacak Ramazan etkinlikleri kapsamında her hafta sonu birbirinden ünlü sanatçılar Antalyalılarla buluşacak.

18 Haziran Perşembe günü başlayacak olan Ramazan ayının, bölgede huzur içinde geçmesi için tüm hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, geleneksel Ramazan etkinlileriyle de ünlü bir çok sanatçıyı bölge halkıyla buluşturuyor. Siteler mahallesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içersinde gerçekleştirilecek etkinliklerde Türk Halk Müziği'nin birbirinden ünlü sesleri sahne alacak. 19 Haziran Cuma günü başlayacak Ramazan programının ilk gününde Akordeon ustası Muammer Ketencoğlu, Konyaaltılı vatandaşlar ile buluşacak. 20 Haziran Cumartesi günü ise Türk Musikisi'nin değerli sesi Alp Arslan sahne alacak.

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinliklerinin ikinci haftası, 26 Haziran Cuma günü ise Sıra Gecesi düzenlenecek. 27 Haziran Cumartesi günü ise Türk Halk Müziği sanatçısı Makbule Kaya, sevilen şarkılarını bölge halkı için seslendirecek. 3 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek etkinliklerde ise yine Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç, 4 Temmuz Cumartesi günü ise Devlet Solist Sanatçısı Belkıs Akkale ile Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi İzzet Altınmeşe, sevenleriyle buluşacak. 10 Temmuz Cuma günü ise Türk Halk Müziği'nin sevilen ses sanatçısı Abdullah Polatçı sahne alacak. Konyaaltı Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri, 11 Temmuz Cumartesi günü sürpriz bir program ile son bulacak.

Ramazan etkinliğine tüm Antalyalıları davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Geleneksel Ramazan eğlenceleri, yarışmalar, gösteriler ve konserler düzenlenecek. Ramazan coşkusunu vatandaşlarımız ile birlikte yaşayacağız. Her yıl düzenlediğimiz etkinliklere halkımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda bu şenliklerimiz büyüyerek devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title