Haberler

Kontrol İçin Hastaneye Giderken Kaza Geçiren Kadın Erken Doğum Yaptı

Güncelleme:

Edirne'nin İpsala ilçesinde 8 aylık hamile kadın, eşiyle birlikte kontrol için hastaneye giderken kaza yapınca erken doğum yaptı.

Edirne'nin İpsala ilçesinde 8 aylık hamile bir kadın, eşiyle birlikte kontrol için hastaneye giderken kaza yapınca, erken doğumla çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Kazada 7 kişi yaralanırken, doğum yapan Jale Doğruer'in yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ŞOFÖR DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Keşan-İpsala Karayolu Esetçe Köyü yakınlarında meydana gelen kazada iddiaya göre, İpsala'dan Keşan yönüne giden 36 yaşındaki Dursun Özdemir yönetimindeki 22 RH 978 plakalı midibüs, Esetçe Köyü yakınlarında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu 30 yaşındaki Uğur Doğruer idaresindeki 10 LL 320 plakalı otomobille çarpıştı.

YARALILAR TEDAVİ EDİLDİ

Kazada, sürücüler Dursun Özdemir ve Uğur Doğruer ile otomobilde yolcu olarak bulunan 8 aylık hamile Jale Doğruer, midibüste yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Muhammet Ö., 44 yaşındaki İmet Ardaç, 22 yaşındaki Soner Özdemir ve Adem Kaybar yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ERKEN DOĞUM YAPTI

Durumu ağır olan hamile Jale Doğruer, acilen ameliyata alındı. Doğruer, ameliyatla erken doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bebek, yeni doğan yoğun bakım servisinde gözetim altına alınırken hayati tehlikesi bulunan Jale Doğruer'in ise yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis ve jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dursun Özdemir İpsala Keşan Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title