Haberler

Kızını öldürüp cansız bedenini derin dondurucuya koyan babaya 24 yıl hapis cezası

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde kızını boğarak öldürdükten sonra cesedini bıçakla parçalara ayırıp derin dondurucuya koyan döner ustası baba Hasan Uslu'ya verilen ceza belli oldu. Mahkeme, tutuklu sanık Hasan Uslu'ya "Altsoydan akrabayı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verip cezada "haksız tahrik" hükümleri uygulayarak 24 yıl hapse çevirdi.

Edirne 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Hasan Uslu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılırken, tutuksuz yargılanan anne Satı Uslu ise duruşmaya katılmadı. Sanık avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

CANİ BABA, KORONAVİRÜS BAHANESİYLE TEHLİYESİNİ İSTEDİ

Tutuklu sanık Hasan Uslu, suçlamayı kabul etmeyerek kızını öldürmediğini savundu. Uslu, yaşı ve kronik hastalıkları nedeniyle cezaevinde Kovid-19 tehlikesi altında olduğunu söyleyerek, tahliyesini talep etti. Verilecek karara saygılı olduğunu ifade eden Uslu, "20 aydır tutukluyum. Tutukluluğumdan dolayı aile birliğim dağıldı. İşlerimi de devam ettiremedim." dedi.

Kızını öldürüp cansız bedenini derin dondurucuya koyan babaya 24 yıl hapis cezası verildi

HAKSIZ TAHRİK İNDİRİMİYLE 24 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme, tutuklu sanık Hasan Uslu'nun "Altsoydan akrabayı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti. Heyet, sanık hakkında "haksız tahrik" hükümleri uygulayarak cezayı 24 yıl olarak kararlaştırdı. Heyet, ayrıca sanığın eyleminden sonraki davranışları nedeniyle cezasında başkaca indirim uygulanmamasına karar verdi.

ANNE BERAAT ETTİ

Sanık Satı Uslu'nun "Altsoydan akrabayı kasten öldürme" suçundan delil yetersizliği nedeniyle beraatine karar veren mahkeme, anne hakkında "Suçu bildirmeme" suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını kararlaştırdı.

Kızını öldürüp cansız bedenini derin dondurucuya koyan babaya 24 yıl hapis cezası verildi

NE OLMUŞTU?

Geçen yıl önce kozalak toplamaya giden bir kişi tarafından gazete kağıdına sarılmış kesik bir kol bulunmuş, polis ekiplerince yapılan parmak izi incelemesinde, omuz hizasından kesildiği belirlenen sol kolun, Didem Uslu'ya ait olduğu tespit edilmişti.

Olayın ardından Hasan Uslu'nun, kızı Didem Uslu'yu öldürdükten sonra cesedini parçalayarak derin dondurucuya koyduğu ve parça parça ormana attığı belirlenmişti.

Polis ekiplerince gözaltına alınan baba Hasan Uslu ve anne Satı Uslu çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hasan Uslu Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Jonas:

Ah kızım babanı bu hale sokacak ne halt ettin. İnsan neden öz evladına bu denli kıysın ki?

12
21
yanıtYanıtla
Polat:

Adamdaki rahatlığa bak. covid 19 tehlikesi varmış da hayatı tehlikedeymiş ailesi düzeni dağılmış işlerini yürütemiyormuş. Sen kasap gibi dilim dilim kızını doğra ondan sonra düzenim dağıldı. Kızını dağıtmışsın etlere parçalara sen psikopatsın ya da şizofrensin

30
1
yanıtYanıtla
hata yapmış:

genel eve satıp paraya dönüştürmeliydi ; türke yakışanda budur, yurtlardaki çocukları satıyorlar buda normal saylmalı

yanıt8
yanıt15
mehmetk:

adalet duygusunu yok eden hükümet: #OyMoyYok

23
8
yanıtYanıtla
SUSKUN:

ön yargı yapmak değil bazıları kızcak bana ama işin arka yüzünde ne vardı bilemiyorsun durup dururken kimse öldürmez evladını var bir hikmet bu işte ya kız namus olayı yada kız kendi cevre tarafından laf söz var belkide kızın yolu yol değil bilemiyorum tabi öldürmek olmaz ama birşey diyemiyorum yazık allah rahmet eylesin diyeceğim bu

10
19
yanıtYanıtla
yorumsuz:

bir insanı kesip parçalamak için bu dünyada sebep ne olabilir ?Düşman bile olsa öldür bırak ! hatta bu senin öz evladınsa nasıl yapabildin utanmadan birde aile düzenim işlerim bozuldu serbest kalmak istiyorum diyormuş! dünyada sizin gibi düşünen bir sürü tuhaf varlık var , bu sebeple bu dünya tehlikeli ve üstelik adalette olmayınca filmlerde göremeyeceğin bir ortam oluşuyor. Allah sonumuzu hayretsin

yanıt3
yanıt2
hadi be:

bu dünyada 24 yıl ahirette sonsuz ateş seni bekliyor dönerci

22
6
yanıtYanıtla
hüsne:

o kız ne yaparsa yapsın kımse kımseyı öldüremez senin gibi karektersizler yuzunden bu ülke bu halde

23
4
yanıtYanıtla
AYYILDIZ:

ALLAH MİLLETİMİZİ ISLAH EYLESİN BABA KİM BİLİR NE SEBEPLE BU YOLA BAŞVURDU VEYA KIZIN SUÇU NEYDİ BİELEMİYORUZ ADAM GARİBAN BİR ADAMA BENZİYOR KIZ İSE YEME İÇME EĞLENME MERAKLISINA BENZİYOR. ALLAH HERKESİN SONUNU HAYIRLI EYLESİN

5
17
yanıtYanıtla
hakan:

24 yıl az bile bu köpeğe

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title