Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ Markaların 1 Numaralı Tercihi Oldu

Güncelleme:

Kızları peşinden sürükleyen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ markaların 1 numaralı tercihi oldu.

Yakışıklılığıyla olduğu kadar başarısı ve mütavazi yaşamıyla da dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, markaların 1 numaralı tercihi haline geldi. Birçok firmanın reklamlarında rol alan Tatlıtuğ, son olarak BMW'nin Türkiye distribütörü Borusan ile ilginç bir anlaşmaya imza attı.

BU KEZ FARKLI RENKTE

İddiaya göre Borusan, 500 bin lira değerindeki 'BMW 6 Gran Coupe' marka ve beyaz renkteki aracı Tatlıtuğ'a süresiz olarak tahsis etti. Birkaç haftadır yeni otomobiliyle magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu, önceki akşam ise şaşırttı. Kıvanç Tatlıtuğ, yakın dostu Kıvanç Kasabalı ile Etiler Günaydın'da yemek yedi. Tatlıtuğ, çıkışta bu kez siyah renkli olan bir BMW'ye bindi. Oyuncunun direksiyonuna geçtiği otomobili, BMW 740 Drive Sedan modeldi.

TOPLAM 1 MİLYON!

Yeni otomobilinin değeri de yaklaşık 500 bin lira olan yakışıklı oyuncu, böylece reklamını yapmak için BMW'den değeri 1 milyon liralık 2 ayrı araç almış oldu. Tahsis sistemiyle 2 araç bedelinin yanı sıra toplam 30 bin liralık kasko ve 10 bin liralık vergiden de kurtulan Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de benzer bir anlaşmaya imza atmıştı. Ünlü oyuncunun bir dönem sık sık görüntülendiği Harley Davidson marka motosikletinin de firma tarafından kendisine reklam için verildiği söylenmişti.

SERENAY'A YORUM YOK

Yakışıklı oyuncunun, geçtiğimiz günlerdeki yaş günü partisinde Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı iddia edilmiş ve bu aşk haberleri gündem yaratmıştı. Dedikoduların ardından ilk kez basın mensuplarıyla karşı karşıya gelen Kıvanç Tatlıtuğ'a "Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşadığınız doğru mu?" soruları yöneltildi. Ünlü oyuncu, bu sorular karşısında suskun kalmayı tercih etti.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title