Haberler

Kırık Hayatlar saat kaçta başlıyor? Kanal D yayın akışı! Kırık Hayatlar dizi oyuncuları! Kırık Hayatlar hangi gün, ne zaman?

Yönetmen koltuğunda İlknur Uğuz Arslan ve Bekir Dadaş'ın oturduğu dizi, hafta içi her gün ekranlardaki yerini almakta. Peki, Kırık Hayatlar dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi gün? İşte Kırık Hayatlar dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtları... Kırık Hayatlar dizisi hangi gün? Kırık Hayatlar dizi oyuncuları! Kırık Hayatlar saat kaçta başlıyor?

Kırık Hayatlar dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi gün? sorularına yanıt aranırken, dizinin izleyicileri de "Kırık Hayatlar dizi oyuncuları!" başlığını araştırıyor. Kırık Hayatlar saat kaçta başlıyor?

KIRIK HAYATLAR SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

Kırık Hayatlar gündüz kuşağında yer alan dizilerden bir dizidir. Kırık Hayatlar, her gün saat 11.00'da KanalD ekranlarında yayınlanmakta. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

KIRIK HAYATLAR HANGİ GÜN?

Çınar ve Ela'nın ayrılığı basına sızıyor. Deniz ve Çınar bir kez daha karşı karşıya gelir. Aynı anda internete düşen bir skandal haber, Çınar'ın hayatını iyice allak bullak eder.Kırık Hayatlar hafta içi her gün saat 11.00'da Kanal D'de!

Dizinin 22 Eylül tarihinde KanalD yayın akışında yer olmadığı göründü.

KIRIK HAYATLAR DİZİ OYUNCULARI

Başrollerinde Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz'ın yer aldığı Kırık Hayatlar dizisinin kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk gibi isimler yer alıyor.yer aldığı dizinin

  • Meltem Akçöl- Deniz Yılmaz
  • Erdem Yılmaz – Çınar Kocabey
  • Mine Çayıroğlu – Ahu Kocabey
  • Burcu Almeman – Aysel Yılmaz
  • Atsız Karaduman Fehmi Kocabey
  • Arbnora Ademaj- Leyla Kocabey

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ KONUSU

İki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak olan Kırık Hayatlar'ın genel hikayesi şöyle; Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Güzel, akıllı, her koşulda hakkını arayan Deniz, üniversiteyi bitirip ailesinin yaşadığı İzmir'e gelir. Çınar, yurt dışında işletme eğitimini tamamlamış ve Kocabey Holding'te çalışmaya başlamıştır. İki genç İzmir'de bir tesadüf sonucu karşılaşır. Deniz'in annesi terzilik yaparak, babası ise kahvehane işleterek yaşamlarını sürdürmektedir. Çınar, Kocabey ailesinin bir ferdidir. Zengin bir ortamda büyümesine rağmen mütevazi bir kişiliği vardır. Deniz ve Çınar'ın yollarıbir daha ne zaman kesişecek ? Deniz, annesi hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi? Yılmaz, Kocabey ve Yüksel ailelerinin sakladığı sırlar neler?

  • Yapım: Nöbetçi Yapım
  • Yapımcı: Berna Akpınar - Metin Namlısesli
  • Yönetmen : İlknur Uğuz Arslan - Bekir Dadaş
  • Senaryo: Yaşar Aksu- Nilüfer Yenidoğan Özmekik
  • Hikaye: Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu
  • Müzik:İrsel Çivit
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırık Hayatlar Kırık Hayatlar Yönetmen Kanal D İzmir Çınar Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title