Haberler

Cem Hakko'nun Annesi Ketty Hakko'nun Cenazesi, Toprağa Verildi

Güncelleme:

Cem Hakko'nun annesi Ketty Hakko'nun cenazesi Neve Şalom Sinagogu'nda düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. Hakko, torunlarına anlattığı masalları 2 kitapta toplamıştı.

Vakko ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun annesi Ketty Hakko'nun cenazesi, toprağa verildi. Ketty Hakko, çocukları ve torunlarına anlattığı masalları iki ayrı kitapta toplamıştı.

CEM HAKKO'NUN ACI GÜNÜ

Amerika'da 86 yaşında vefat eden Vakko'nun kurucusu iş adamı Vitali Hakko'nun eşi Ketty Hakko için Büyük Hendek Neve Şalom Sinagogu'nda tören düzenlendi. Sinagogda taziyeleri Ketty Hakko'nun oğlu Cem Hakko kabul etti.
Türk modasının öncü ismi Vitali Hakko da 2007 yılında 94 yaşında hayata veda etmişti...

YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Törene, Hakko'nun ailesi, yakınları ve eski DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, sanatçı Erol Evgin, Haldun Dormen, Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan da katıldı.

ARNAVUTKÖY'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Hakko'nun cenazesi, sinagogdaki törenin ardından Ulus'taki Arnavutköy Musevi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ESKİ GELİNİNDEN DUYGUSAL VEDA

Cem Hakko'nun eski eşi Machler, alışılmış vefaat ilanlarının aksine duygusal bir mektupla Hakko'ya veda etti: "Mamiciğim. Bu dünya tekrar sizin gibi bir insanı misafir edebilecek mi bunu bilemiyorum. Ama bildiğim tek bir şey var ki, o da sizin gibi zarif, dürüst, hassas, kar taneleri kadar narin, kuş kanadı gibi kırılgan biri olmayacak. Bilmez miyiz ki siz çoktan tek aşkınız Vaitelmu (Vitali)'nun yanına gitmek istiyordunuız. Sadece bizim için, tüm aileniz için yolculuğunuzu ertelediniz.
Çocuklarımın ve benim yolumuzu daima aydınlattınız. Sadece, ailede herkes iyi olana kadar, şefkatinizle, sabrınızla, cesur yüreğiniz ile bizimle kaldınız ve bize daima ışık tuttunuz. Hayatıma sevgiyle dokundunuz. 34 yıl önce beni kızınız olarak kabul edip sarıp sarmaladınız. Her şey için sonsuz teşekkür ederim. Sizi çok özleyeceğim Mamiciğim. Nurlar içinde yatın, huzur içinde uyuyun."

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Vitali Hakko Cem Hakko Vakko Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

IsvicremobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu yahudi ailesi Atatürk un sayesinde zengin oldu uyan turk milleti uyan

5
1
yanıtYanıtla
AZİZ:

CEM E BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. . . . . YENİ NESİL ÇOK ŞANSSIZ. . . . ASLA ESKİ ÇINARLARIN YENİ DOLDURAMAYACAKLAR. . . .

2
3
yanıtYanıtla
bulanik gafa:

allah rahmet eylesin

0
5
yanıtYanıtla
FikoomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hay gakkonuza laggonuza sizin...BÜTÜN ERMENİ YAHUDİLERE ÖLÜMMMM pis abdestsiz mahluklar Türkiyemde ne işiniz var bıktık bu üç beş azınlıktan!

3
2
yanıtYanıtla
BULANIK GAFA:

5 liralık malı 10 bin liraya sat. Fahiş fiyat uygulamak haram. Onlar; başlarına bir musibet gelince, ''Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah''a aidiz ve şüphesiz O''na döneceğiz'' derler bakara 156 . Bunu müslümanlar derler ve gidecekleri yeri unutmazlar. Haşa Bakara makara diyenlere kapak. Zaten sinagog filan. Hani bunlar müslüüman olmuşlardı? Hooop şapka hooop mezar.

1
1
yanıtYanıtla
Gizmo2030:

Mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title