Haberler

Kerem Alışık, üzerinde babasının fotoğrafını gördüğü tırın peşine düştü

Güncelleme:

Çekimleri Adana'da yapılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynayan Kerem Alışık, Ceyhan'a giderken yoldaki bir tırın üzerinde babası Sadri Alışık'ın fotoğrafını gördü. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu "İster istemez tırı takip ettim" dedi.

Babasının izinden giderek oyunculuk yapan Kerem Alışık, 26 yıl önce kaybettiği babasını her fırsatta anmaya devam ediyor. Son olarak aracıyla seyir halindeyken bir tırın üzerinde babasının Turist Ömer filmindeki fotoğrafını gören Alışık, yaşadıklarını anlattı.

"İSTER İSTEMEZ TIRI TAKİP ETTİM"

O anları Instagram hesabından paylaşan başarılı oyuncu şu ifadeleri kullandı: "Adana'dan Ceyhan'a çalışacağımız mekana giderken bir tırın arkasında kocaman Sadri Alışık fotoğrafıyla karşılaştım. İster istemez onu takip etmeye başladım. İnsan hisleniyor tabi. Aklına önce çocukluğu geliyor. 'Büyüyerek çocukluk ettik' diye düşünüyor. Kimsenin ölmediği zamanları özlüyor, gözü doluyor, burnu sızlıyor. Kalbinde inceden bir rüzgar esmeye başlıyor."

"YANLIŞ YOLA GİRDİM VE ŞOFÖR ARKADAŞA SELAM VERDİM"

"Babamın fotoğrafını takip ettiğim için sapmam gereken yerden sapmadım ve yanlış yola girdim. Uzun süre böyle beraberce gittik. Sonra setten aradılar, 'Nerede kaldın?' diye sordular. İşte o zaman kendime geldim. tırın önüne geçip şoför arkadaşıma bir Sadri Alışık selamı verdim ve yoluma döndüm. Yol yanlıştı belki ama nasıl güzeldi, nasıl güzeldi anlatamam."

Trafikteyken babasının fotoğrafıyla karşılaşan Kerem Alışık duygusal anlar yaşadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sadri Alışık Ceyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Erkan Arslan:

Bis isler Reklam Kokuyo Oysa As Arabanin icine camina Babanin Resimlerini Halk öylece seni takdir eder

9
67
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Yol güzeldi çünkü manzara güzeldi.

36
0
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Cennetde bulusacaksiniz

19
7
yanıtYanıtla
Mevlüt Arslan:

Güzel insan idi mekanı cennet olsun Slm

24
1
yanıtYanıtla
Gamze Akay:

Ne olur bitmesin ben çooooooooooook seviyorum

19
0
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Guzellikler bitiyor

14
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title