Haberler

Kendimi Eksik Hissetmiyorum

Ünlü oyuncu Deniz Uğur son zamanlarda daha seksi görünmesiyle ilgili "35'imden sonra kadın olduğumu daha iyi anladım.

'Adını Feriha Koydum' dizisi ve 'Bu Son Olsun' filmiyle gündemde olan, bir süredir de meme kanseri tedavisi gören Deniz Uğur ; kısa bir süre kemoterapi göreceğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. 'Bu Son Olsun'un yönetmeni Orçun Benli ile birlikte olan Uğur'la; hastalık sürecini, filmini, çocuklarıyla ilişkilerini konuştuk.

Sağlık durumunuz şu an nasıl? Son derece iyiyim. Zaten setlerden uzak kalmadım, sadece kısa bir tatil yaptım. Altı gün dinlendim, iyi de oldu. Tazelenmiş olarak döndüm.

İnsanın başına üzücü bir şey gelince hayatında farklı bir kapı açılıyor, öyle değil mi? Benim hayatımda negatif anlamda bir şey değişmedi. Hastalık çok yaygınlaştı, ama ben sıramı savdım, bu konuda şanslıyım. Sadece bundan sonra daha uyanık olmam gerektiğini anladım. Kısa bir dönem kemoterapi göreceğim, sonrasında da temkinli olmam gerekecek.

Hastalığınızla ilgili konuşmaktan rahatsızlık duyuyor musunuz? Asla! Hastalığımla ilgili gerekli mesajı artık insanlara verdiğimi düşünüyorum. Ayrıca bu konunun benimle özdeşleşmesine de gerek yok!

EKSİK HİSSETMEDİM

Sergilediğiniz güçlü tavır birçok insana moral verdi. Örnek olduysam ne mutlu! Pozitifim, bunu da etrafıma yaymak isterim.

Bazıları da sizin yalnızken içinizin kan ağladığını ama sosyal medyada güçlü durmaya çalıştığınızı düşünüyor? Biz niye bu kadar 'Ah, vah' yapma eğilimli bir toplumuz anlamıyorum. Böyle olmamamız lazım. Çocuklarıma da her koşulda güçlü durmaları gerektiğini aşılayacağım. Ben kendimi insanlara güçlü görüneceğim diye zorlamadım. Ben sadece çevremdeki kimseyi kendimle ilgili konularda üzmek istemiyorum. Güçlü olmak ayrıca sadece bana özgü bir şey değil, bu güç her kadının içinde var.

Göğsünüz alındığında ne hissettiniz? Çağ o kadar ilerledi ki; artık her şeyin çaresi var. Kanserli bölge temizlendiği zaman estetik operasyon yapıldı. Bu nedenle kendimi eksik hissetmedim. Teknoloji çağında kadınların bunu gözlerinde büyütmemesi gerek. Çünkü görünüşünüzde hiçbir değişim olmuyor.

Çocuklarınız durumunuzu biliyor mu? Onlarla konuştum. Hastalandığımı, ameliyat olacağımı, kısa sürede iyileşeceğimi söyledim. İkizler 2.5 yaşında oldukları için idrak edemediler ama büyük oğlum beni anladı.

Büyük oğlunuz Engiz Deniz'le ikizlerin arası nasıl? Şu aralar bir abilik durumu var. Onları çok sahipleniyor. Yazın tatil yaparken deniz kenarında kimseyi onlara yaklaştırmadı.

#Sayfa#

TALİHSİZ BİR KADIN DEĞİLİM

İkizlerin babası Reha Muhtar'la aranızda çocuklarla iletişim konusunda farklılık var mı? Biz onunla iyi bir ortaklık kurduk. Medeni şekilde çocuklarla ilgili her şeyi paslaşıyoruz. Ama şimdiki çocuklar zeki; anneyi de, babayı da ayrı ayrı idare etmeyi biliyor.

Sanata karşı eğilimleri var mı? Büyük oğlum sinemaya meyilli. Benim tanımadığım birçok oyuncuyu ve yönetmeni biliyor. Bizim filmimizi izleyip Engin Altan Düzyatan'ın performansını çok beğendiğini söyledi. Yani bir aktörün performansını anlayabilmiş. İkizlerse daha küçük.

Son dönemde 'Adını Feriha Koydum'da daha seksi bir Deniz Uğur görüyoruz. Bu değişim nasıl oldu? Bu tamamen yaşla ilgili bir durum. 35'inden sonra kadın olduğumu daha iyi anladım. Çocukluk sürecim gitti; yerine daha olgun bir ifade yerleşti. Ben de insanlardan bu tepkileri alıyorum. Hoşuma da gitti, dizideki rolüm için de avantajlı bir durum bence.

Hayatınızda ertelediğiniz bir şey var mı? Çok mutluyum. Bana neden hep talihsiz kadın sıfatını yakıştırmaya çalıştılar anlamıyorum.

Niye yakıştırmış olabilirler peki? Halkımız mağduriyete sempati duyuyor ama o tür bir sempati istemiyorum. Mağduriyet iyi bir şey değil. Kimse, kendine bunu yakıştırmamalı.

ÇOCUKLARIMA DA AŞKA DA ZAMAN VAR

Filmin de yönetmeni olan Orçun Benli ile birliktesiniz. Üç çocuk annesi olup aşka vakit ayırmak zor değil mi? Ben hayatımı iyi programlarım. İşime, uykuma, sporuma ve çocuklarıma ayıracağım zamanlar bellidir. Bunlardan ödün vermem. Ayrıca kendi sosyal çevreme de zaman ayırırım. Bekar bir kadın olarak, kendi hayatımı yaşama özgürlüğüm de var. Şanslıyım çünkü iyi bir ailem var.

SALON KARARINCA ARKAYA GEÇİP TEPKİLERİ İZLEDİM

Bu Son Olsun'dan teklif geldiğinde Orçun (Benli) ile tanışmıyorduk. Aslında 'Hemşire Nimet' için benden önce Sevinç Erbulak ile anlaşmışlar. Ancak onun iş programıyla ilgili sorun olunca, o rol boşta kalmış. Orçun da beni aradı ve senaryoyu gönderdi. 12 Eylül hakkında yapılan filmlerin içerisinde gördüğüm en eğlenceli filmdi. Espriler, karakterler eminim kült olacak.

Sinemaya gidip salon karardıktan sonra en arkaya geçtim ve seyircinin tepkilerini izledim. Gösterdikleri reaksiyonlar çok olumluydu; mutlu oldum. Ne sağcıları, ne de solcuları rencide etmeden komedi filmi yapmak herkesin başaracağı bir şey değil!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Orçun Benli Deniz Uğur Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title