Haberler

Görüntü sosyal medyada infial yaratmıştı! Kendilerini "515 Haşimi" olarak tanıtan Suriyeliler sınır dışı ediliyor

Güncelleme:

Adana'da, kendilerini "515 Haşimi" olarak tanıtan aşiret grupları arasındaki anlaşmazlık nedeniyle döner bıçakları ve sopalarla sokakta yürüyen Suriyelilerden kimliği belirlenen 20'si gözaltına alındı. Sosyal medyada yayınlanan videolarda araçlarına 515 sayısını da yazan Suriyeliler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Seyhan ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde Suriyeli bir grubun sokakta, ellerinde döner bıçakları ve sopalarla yürüdüğü anlar, yine Suriyeli bir kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin yayılmasının ardından olayla ilgili haklarında soruşturma başlatılan şüphelilerin tespitine çalışan polis, eşkalleri belirlenen 20 kişiyi gözaltına aldı.

Görüntü sosyal medyada infial yaratmıştı! Kendilerini '515 Haşimi' olarak tanıtan Suriyeliler sınır dışı ediliyor

ARALARINDA UZUN SÜREDİR FİKİR ANLAŞMAZLIĞI YAŞANIYOR

Olayla ilgili çalışmada şüphelilerin, Suriye'de Arap milliyetçiliğini savunan 5 farklı aşiretin mensuplarından oluşan ve kendilerini '515 Haşimi' olarak tanıtan grupta yer aldığı, aralarında uzun süredir fikir anlaşmazlığı yaşandığı belirlendi.

Görüntü sosyal medyada infial yaratmıştı! Kendilerini '515 Haşimi' olarak tanıtan Suriyeliler sınır dışı ediliyor

515 SAYISI ARAP HAŞİMİLER DEVLETİ'NİN SEMBOLÜ

Bazılarının araçlarına yazdığı 515 sayısının da Arap Haşimiler Devleti'nin sembolü olduğu tespit edilirken, gözaltına alınan 20 Suriyeli de haklarında yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İl Göç İdaresi Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Deniz Çapa:

Yine girerler ne varki. Doğu sınırlarımız açık elini kolunu sallayarak geçiliyor

480
31
yanıtYanıtla
Bozkurt :

PALAVRA SIKMA..SURİYE SINIRI DUVAR KAPLI VE 24 SAAT KAMERA TAKİBİNDE..GİTTE GÖR.. İSTERSEN SENDE DENE..BAKALIM BAŞINA NE GELİYORMUŞ,ÖĞREN..HATTA İSTERSEN TÜNEL KAZ..

yanıt2
yanıt8
Erkan Magdenli :

daha bunlar ne ki. siz bunlar vatandaşlığa alındıktan sonra görün

482
22
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bende bu yaz silifke sahiindeki bir park yerinde araclarinda 515 yazan ve tarim iscisi olduklarini tahmin ettigim 5-6 minibüslük bir grubun arasinda kaldim ve bana esin ve cocugun rahatsiz olur baska bir yere park et diyerek üstü kapali tehdit ettiler.

305
10
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Avrupa kapıları sığınmacılara kapandı. Daha fazla beslemenin anlamı yok. Bir an önce geldikleri yere gönderilmeliler. Çoğalma hızlarına bakıldığında bizi ülkemden kovmalarını mı bekliyoruz. Yeter artık , hoş görünün de bir sınırı var

261
12
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bir anda kendimi suriyede yaşıyor sandım.

252
10
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

çok milliyetçiyseler neden ülkelerini kurtarmak için savaşmıyorlar? insan müsveddeleri, 2023'te hiçbirini ülkemde görmek istemiyorum.

249
8
yanıtYanıtla
Hsn:

Çok cesur aşiretseniz ülkenizde kalıp savaşsaydınız burada artistlik yapacağınıza,karton aşiret

235
9
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Suriyeliler bir kaç kişi gurup halinde sınır dışı edilmesin. toptan temizlik yapılsın ki Türkiye de sorun yaşanmasın..

225
9
yanıtYanıtla
quantum :

Benzer bi olayı nevşehirde de yaptılar. Hepsinin kökü kazınmalı

218
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title