Haberler

Kemal Gülman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği nedir ve hakkında bilgiler

Güncelleme:

Türkiye'nin en zengin isimlerinden birisi Kemal Gülman kimdir, nerelidir, mesleği nedir ve hakkındaki diğer tüm bilgilere bu haberimiz altından ulaşabilirsiniz.

Gülman Group'un CEO'su olan Kemal Gülman nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir gibi soruların cevaplarını sizlere yazalım.

KEMAL GÜLMAN KİMDİR?

Kemal Gülman, Gülman Group'un sahibi ve CEO'sudur. Gülman Group 1952 yılında kurulan gayrimenkul, ticaret, sanayi vb. alanlarda faaliyet gösteren bir firmadır. Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birisidir.

Gülman Group'un sahibi olan Kemal Gülman, Türkiye'nin en zengin kişiler listesinde ilk 100 sırada yer almaktadır. Yapılan araştırmaya göre ilk 100 en zenginler listesi içerisinde Kemal Gülman 50. sırada yer alıyor. Gülman Group'un özellikle başta gayrimenkul sektörü olmak üzere, enerji, denizcilik, lojistik vb. alanlarda birçok başarısı bulunmaktadır.

Kemal Gülman doğum tarihi : 1932 doğumlu (12 Kasım 1932 olduğu düşünülüyor)

Kemal Gülman kaç yaşında : 88 yaşında

Kemal Gülman nereli : -

Kemal Gülman mesleği nedir : Gayrimenkul sektörü

Kemal Gülman burcu ne : Akrep

KEMAL GÜLMAN HANGİ ŞİRKETİN BAŞIDIR?

Kemal Gülman, Gülman Group şirketinin sahibidir. 1952 yılında kurulan Gülman Group şirketi gayrimenkul alanında hizmetler vermektedir. Türkiye'nin en çok kazanan firmalarından birisidir.

KEMAL GÜLMAN EVLENDİ Mİ?

Kemal Gülman 28 yıl önce Feryal Gülman ile dünya evine girmişti. Kemal Gülman ve Feryal Gülman çiftinin 17 yaşında Aslan Kemal isminde oğlu var. Feryal Gülman, 21 senelik eşinin kendisini, 1991 doğumlu genç bir kızla aldatması gerekçesi ile Kemal Gülman'a boşanma davası açmıştı. Boşanma davasından yüklü bir miktar tazminat talep edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Feryal Gülman Türkiye Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title