Haberler

Keçiören'in En Güzel Bahçeleri Belli Oldu

Güncelleme:

Keçiören'de geleneksel hale gelen "En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere" yarışmasının galipleri belli oldu.

Keçiören'de geleneksel hale gelen "En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere" yarışmasının galipleri belli oldu. Dereceye girenlere ödüllerini veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören'i güzelleştirmek adına herkesin yapabileceği bir şeyler var" dedi.

Daha yeşil bir çevre için çalışan Keçiören Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere" yarışması vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Keçiören'de yaşayan vatandaşların 7 Haziran-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında yaptığı müracaatları değerlendiren jüri, ilçenin en güzel bahçe, balkon ve pencerelerini belirledi. Başkanlığını Mustafa Ak'ın yaptığı jüride, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Çevre Sağlık Komisyonu temsilcileri de yer aldı.

İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda gerçekleştirilen ödül törenine, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Temsilcisi Birsen Baltacı Kulaoğlu ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Temsilcisi Fırat Çağlar Yılmaz da katıldı. Başkan Ak, Keçiören'in en güzel bahçesini oluşturan Ramazan Gülbahar'a ödül olarak kamelya, en güzel balkonuna sahip olan Serdar Güngör'e sallanan sandalye, ilçenin en güzel penceresinden şehre bakan Seher Öztürk Tezcan'a ise salıncak takdim etti. Ayrıca tüm katılımcılara şehrin güzelliklerine katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Yarışmaya müracaat eden bütün vatandaşları kutlayan Başkan Ak, "Benim gönlümde hepsi birinci. Çünkü onların bu cesaretleri, anlayışları ve gayretleri bizim için son derece önemlidir. Biz Keçiören'i böyle güzelleştiriyoruz, böyle yaşanabilir kılıyoruz" diye konuştu.

Başkan Ak, "Evimiz Keçiören" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, "Keçiören'i güzelleştirmek adına herkesin yapabileceği şeyler vardır. Evimizin bahçesini, balkonunu, penceresini düzenleyerek Keçiören'in güzelliğine katkı sağlayabiliriz. Dolayısıyla bu mantıkta, bu gayret içerisinde olursak Keçiörenimiz bir çiçek bahçesine dönüşür ve güzelleşir. Güzelleşen şehrin içerisinde de yaşamak bizlere sevinç verir, huzur ve gurur verir. Onun için Keçiören'de yaşamak bir ayrıcalık, Keçiörenli olmak bir ayrıcalık, Keçiören'de o güzellikleri yaratmak ve bunda emeği olmak da ayrı bir ayrıcalıktır" dedi.

Keçiörenlilerin çevrelerine ne kadar duyarlı olduklarının, çiçeği, yeşili ve bahçeyi ne kadar sevdiklerinin de görüldüğünü belirten Mustafa Ak, "Bu anlamda biz sözde değil, özde Keçiörenliler istiyoruz. ve gerçekten de bunu sağlıyorlar ve gerçekleştiriyorlar. Her bir çiçek, her bir ağaç ve fidan bizim için önemlidir. Bunlara bakmak ve yaşatmak, sürekli hale getirmek hep beraber yapabileceğimiz görevdir. Bu nedenle hepimizi çevre duyarlılığına davet ediyorum" şeklinde konuştu.

3. En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere yarışmasında dereceye girenler şöyle sıralandı:

En Güzel Bahçe Kategorisi

1. Bahçe : Ramazan Gülbahar

2. Bahçe : Zehra Yılmaz

3. Bahçe : Sedar Sönmez

En Güzel Balkon Kategorisi

1. Balkon : Serdar Güngör

2. Balkon : Nejla Özer

3. Balkon : Nuray Duman

En Güzel Pencere Kategorisi

1. Pencere : Seher Öztürk Tezcan

2. Pencere : Esra Komlıca

3. Pencere : Hatice Palabıyık. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak İsa Yusuf Ak Parti Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title