Haberler

Kesimi yapılan hayvanları taşıyan kamyonet kaza yaptı! Olay sonrası yol, kan gölüne döndü

Güncelleme:

Afyonkarahisar Bolvadin-Çobanlar karayolu Kocaöz Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada ortalık kan gölüne döndü. Yerdeki kanı gören vatandaşlar büyük panik yaşarken, kanın kamyonetteki hayvanlardan geldiği anlaşıldı.

Afyonkarahisar'ınBolvadin-Çobanlar karayolu üzerinde büyükbaş hayvan derisi yüklü kamyonet ile minibüsün çarpıştığı trafik kazası paniğe neden oldu. İlk olarak olay yerine gelen vatandaşlar, yerdeki kan gölünü görünce kısa süreli panik yaşadı. Daha sonra yerdeki kanların insan kanı değil, hayvanlardan akan kan olduğu anlaşıldı.

Kaza sonra yerdeki kanları gören vatandaşlar büyük panik yaşadı! Gerçek daha sonra anlaşıldı

HAYVAN DERİLERİNİ TOPLADI

Olay, Bolvadin-Çobanlar karayolu Kocaöz Beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolvadin ve çevresindeki mezbahanelerden kesilen hayvan derilerini toplayarak kent merkezine giden T.Y., idaresindeki 03 UL 533 plakalı kamyon, iddiaya göre yan yoldan çıkan S.U., yönetimindeki 03 ACJ 362 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada minibüs hurdaya dönerken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza sonra yerdeki kanları gören vatandaşlar büyük panik yaşadı! Gerçek daha sonra anlaşıldı

KAN GÖLÜ PANİĞE NEDEN OLDU

Bölgedekilerin haber vermesi ile olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler kamyonetin kasasından hayvan derisi yüklü olduğun habersiz etrafa yayılan kanı görünce önce şok yaşadı ardından kanının nedeninin hayvan derilerinden kaynaklı olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatılırken, kaza nedeniyle yolda trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title