Haberler

Kayserispor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Kadir Has Stadının çim zemini Fenerbahçeli futbolcuların da beğenisini kazandı.

Hava SICAKLIĞI 4 DERECE

Kadir Has Stadının çim zemini Fenerbahçeli futbolcuların da beğenisini kazandı. Kayseri'de maçın oynandığı saatlerde hava sıcaklığı, 4 derece olarak gerçekleşti.

BUGÜNE KADAR 34 MAÇ OYNANDI

Kayseri spor ile Fenerbahçe, lig tarihinde daha önce 34 defa karşı karşıya geldi. Bugüne kadar oynanan 34 karşılaşmada Fenerbahçe 22, Kayseri spor ise 5 maçta galip geldi, 7 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Fenerbahçe 77 gol, Kayserispor7 ise 31 gol attı.

HASRET GİDERDİLER

Kayseri spor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali Kaldırım ile Serdar Kesimal, maçtan önce yönetici ve futbolcularla özlem giderdi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Kayseri spor'un eski kaptanı Mehmet Topuz ise Kayseri'ye getirilmedi.

ALİ KALDIRIM'A ALKIŞ

Kayserisporlu taraftarlar, sarı lacivertli takımda direkt forma giyen Hasan Ali Kaldırım'ı alkışlayıp sevgi gösterisinde bulundular.

FENERBAHÇLİLER'DEN ERTUĞRUL'A İLGİ

Fenerbahçeli futbolcular, geçtiğimiz sezon Samsun spor'da bu sezonda Kayseri spor'da kiralık olarak oynayan kaleci Ertuğrul'a ilgi gösterdiler.

AZİZ YILDIRIM GELMEDİ

Kayseri spor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçeli yöneticileri kendisine ait locada ağırladı. Ümit milli takım teknik direktörü Tolunay Kafkas'da maçı Başkan Mamur'un locasından izledi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Kayseri'ye gelmedi.

İMZA DAĞITTILAR

Fenerbahçeli bazı oyuncular ve yöneticiler, maçtan önce kulübün Kayseri'deki spor okulunu ziyaret ederek, minik kanaryalara imza dağıttılar. Talas ilçesi Gökkuşağı tesislerindeki ziyareti Fenerbahçe TV baştan sona kadar görüntüledi. Fenerbahçeli kafile ile Kayseri'ye gelen yönetici Abdullah Kığılı, hem ticaret hem ziyaret diyerek, Kayseri'de AVM'lerde bulunan mağazalarını denetledi.

KİLOLARCA MANTI VE PASTIRMA

Fenerbahçe kafilesindeki yönetici ve futbolcular, maçtan önce kilo kilo mantı, pastırma ve sucuk siparişi verdi. Sucuk ve pastırmalar maçtan önce futbolcuları taşıyan otobüse yerleştirildi.

MAÇA İLGİ FAZLAYDI

Kayserispor-Fenerbahçe maçını izlemek için Ankara, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş, Niğde, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Sivaslı Fenerbahçeli taraftarlar akın etti. Fenerbahçeli seyircilere ayrılan 1600 kişilik misafir tribünü dolunca, Kayserispor tribünlerinden bilet alan Fenerbahçeliler, misafir tribününe yakın bölümde oturtuldular.

TARAFTARLAR ARASINDA BARİKAT

Polis, Kayserisporlu ve zayıları 5000'e yaklaşan Fenerbahçeli taraftar arasına barikat kurdu. Kadir Has Stadı'nın tribünleri bu sezon ilk kez tıklım tıklım doldu.

1250 GÜVENLİK GÖRELİSİ VARDI

Kayserispor- Fenerbahçe maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere 1250 güvenlik görevlisi stad içi ve dışında önlem aldı. Polis, şüpheli gördüğü taraftar grupları üzerinde kimlik kontrolü ve üst araması yaptı.

BİR KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

Maç öncesi Hilton Kayseri Oteli'nden sarı lacivertli oyuncuları stada götürecek Fenerbahçe otobüsünün etrafında toplanan grubu dağıtmak için polis, biber gazı sıktı. Kadir Has Stadı'nın önünde Fenerbahçeli ve Kayserili sporseverler arasında çıkan kavgada ise Kayserili Ömer Akkaya dizinden bıçaklandı. Bir başka Kayserili taraftar Emre Yavuz ise burnundan yabancı cisimle yaralandı. Kayserili 2 taraftar, Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde tedavi edildi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Serdar Kesimal Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title