Haberler

Kaymakam Yolcu'ya Veda Yemeği Düzenlendi

Bursa’nın Karacabey ilçesine tayini çıkan Tokat’ın Niksar İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu onuruna veda yemeği düzenlendi.

Bursa'nın Karacabey ilçesine tayini çıkan Tokat'ın Niksar İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu onuruna veda yemeği düzenlendi.

Ayvaz Kule Park Tesisi'nde gerçekleştirilen programa yoğun katılım olurken, duygu yüklü anlar yaşandı. Veda yemeğine Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Yabaş, eski Niksar Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Kurum amirleri STK temsilcileri, mahalle muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ile yaklaşık 1,5 yıldır uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, Niksar'ın sorunlarına çözüm noktasında birçok girişimler yaptıklarını belirterek, "Ben tüm hemşehrilerime katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, Görev yerinin kendisine ailesine hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden niyaz ediyorum, yeni gelecek olan kaymakamımıza da Niksar'da hayırlı ve başarılı görevler diliyor, Ailenize ve size hayırlı uğurlu olmasını, gittiğiniz yerde de Rabbimden size hayırlı hizmetler vermeyi nasip etmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra oldukça duygusal bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ise 4 yıldır Niksar'da çok güzel dostluklar ve samimi ilişkiler kurduklarını ifade ederek, "Öncelikle katılımlarınızdan dolayı şahsım ve ailem adına sizlere teşekkür ediyorum. 2011 yılının Ağustos ayında Niksar Kaymakamlığına atandım 4 yıl önce göreve başladığımızda eşim ve çocuklarımla beraber bir şehre alışmanın tedirginliğini yaşıyorduk. Toplumdaki genel algının aksine mülki idari amirleri ve aileleri gerçekte o şehrin en yalnız insanlarıdır. Bu zaman zarfında bizleri yalnız bırakmadınız, ilk andan itibaren her anımızda yanımızda hissettik sizleri. Yakınlığınıza ve ilginize ailece teşekkür ediyoruz. Niksar'da ilk günlerimizden itibaren şehirle bütünleşmeye başladık. Kendimizi bu topluma Niksar'a ait hissettik. Hatalarımız oldu ise hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu'ya, Niksar'a özgü ceviz sandığı hediye etti.

Programda ayrıca Niksarlı iş adamı Nevzat Gündoğdu, Kaymakam Yolcu için yazdığı şiir okuyarak kendisine armağan etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Gökhan Yolcu Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title