Haberler

Kaybolan Çiçekler Kayıp Çocukları Bulmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

"Kaybolan Çiçekler" bu haftada Onur K. ve İzmir'in Kiraz ilçesinde kaybolan 14 yaşındaki Ebru S'yi de bularak 54 bölümde 22 kayıp çocuğu ailelerine kavuşturmuş oldu.

101 GÜNDÜR KAYIP

16 Aralık 2016 cuma akşamı Kiraz Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olan 14 yaşındaki Ebru S. kaldığı yurttan eve gitmek için çıktı. Aynı günün akşamı köyün mahalle muhtarı Ebru'nun babası Abdullah S.'yi arayarak "Kızını Hüseyin A. kaçırdı. Haberin var mı?"dedi. Bunun üzerine Abdullah S. Jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulunduğunu söyleyerek Kaybolan Çiçekler programından yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen Kaybolan Çiçekler ekibi tam 101 gün sonra Ebru'yu bularak ailesine kavuşturdu. Öte yandan 7 aydır kayıp olan Kadriye G.'yi de arama çalışmaları devam ediyor.

ZORLA TUTULUYOR

Kadriye'yi gördüğünü iddia eden görgü tanıkları Gümüldür çevresi civarında olduğunu belirtti. Furunlu köyünden 09 plakalı beyaz bir araca bindirilerek götürülen Kadriye'nin kaçırıldığı yönündeki ipuçları akıllara zorla mı alıkonuluyor şüphelerini getirdi.

TELEFON DÖKÜMLERİNE ULAŞILDI

Kaybolan Çiçekler Kadriye'yi aramaya devam ediyor. 25 Ağustos'tan beri kayıp 17 yaşındaki Kadriye'nin kaybolmasıyla ilgisi olduğu iddia edilen Kadriye'nin eski sevgilisi Olcay'ın annesi canlı yayına telefonla bağlandı. Fikriye hanım oğlunun Kadriye ile bir bağlantısı olmadığını iddia etti ancak İnci Ertuğrul, elindeki telefon dökümlerinden Kadriye ile Olcay'ın sürekli mesajlaştıklarını belirtti. Olcay'ın olayla ilgisi olup olmadığı yönünü tartışan Kaybolan Çiçekler ekibi Kadriye'nin kaçırılması olayındaki sır perdesini araştırmaya devam ediyor.

KADRİYE'YE BENZİYOR

İzmir'in Basmane semtinden gelen bir fotoğrafla herkes şaşkına döndü. Basmane'de kucağında bebekle taksinin içinde görüntülenen bir genç kızın tıpatıp Kadriye'ye benzemesi kafalarda soru işareti bıraktı. Yayın sırasında fotoğrafları gören Kadriye'nin annesi Necla G. "kızıma çok benziyor" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

ARAS BEBEK NEREDE?

Kaybolan Çiçekler, annesi Cansu G.'den babası tarafından kaçırılan 3 aylık Aras bebeği de arıyor.
Eşi Bayram G. ile internet üzerinden tanışarak evlendiğini söyleyen Cansu G.; "Kayınvalidemin evinde 10 kişi birlikte yaşıyorduk. Ayrı eve çıkmak istedim. Kayınpederimle aramda tartışma çıktı. Bunun üzerine eşim Bayram G. üzerime yürüdü, bende kendimi korumak için üst kat komşumuza sığındım. Eve geri döndüğümde eşim Bayram G.'nin bebeğimide alarak evi terk ettiğini gördüm'' dedi.

Bir süre sonra eşim beni arayarak Aras'ı bana göstermeyeceğini söyledi.

DÜZENİMİZ BOZULDU

Canlı yayın sırasında programa bağlanan Cansu G'nin kayınpederi İsmail bey oğlunun ne de torununun nerede olduğunu bilmediğini bu durumdan dolayı düzeninin bozulduğunu söyledi. Bu sözler karşısında programın sunucusu İnci Ertuğrul ' hangi aile 'diyerek tepki gösterdi.

BABAANNE HÜRMÜZ'ÜN YANINDA

3 ay önce babası Bayram G. tarafından kaçırılan Aras bebeğin, Bayram G.'nin öz annesi Hürmüz hanımın yanında olduğu iddia edildi. Bunun üzerine canlı yayında programa bağlanan babaanne Hürmüz hanım Cansu G.'nin bu yaşadığı durum karşısında çok üzüldüğünü, Aras bebeğin yanında olmadığını, elinden gelen her şeyi yapacağını ve Cansu'nun yanında olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnci Ertuğrul Gümüldür İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title