Haberler

Alişan, eşi Buse Varol'la Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı ve kuzeni Ozan Ebcin'i peş peşe kaybeden şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Hayli üzgün olduğu görülen şarkıcı, basın mensuplarını sorularını cevaplamadan uzaklaştı.

Ünlü şarkıcı Alişan, temmuz ayında hastanede koronavirüs tedavisi gören evli ve 2 çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetti. Kardeş acısıyla yıkılan şarkıcı, sonra da kuzeni Ozan Ecbin'i kaybetti. Peş peşe yaşadığı zor günlerde sonra toplanamayan Alişan, 2 aydır herhangi bir açıklama yapmıyor.

HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMADI

Eşi Buse Varol'la Nişantaşı'ndaki bir mağazanın erkek katında yaklaşık bir saat geçirip alışveriş yapan ünlü şarkıcı, çıkışta objektiflere yansıdı. Eşiyle el ele yürüyüp bir yandan telefon görüşmesi yapan şarkıcı, gazetecilerin soruları üzerine "Arkadaşlar konuşmak istemiyorum" cevabını verdi.

Alişan, eşi Buse Varol'la Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi

SIK SIK KARDEŞİNİN MEZARINA GİDİYOR

İki aydır basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan Alişan'ın henüz toparlanamadığı gözlendi. Zor günler geçiren 45 yaşındaki şarkıcı, bulduğu her fırsatta mezarını ziyaret ettiği Selçuk Tektaş'ın yokluğuna alışamıyor.

Alişan, eşi Buse Varol'la Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi

Alişan, eşi Buse Varol'la Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Selçuk Tektaş Buse Varol Nişantaşı Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (2)

YOĞURTÇU :

EEE NAPALIM YANİ , ÇOK BÜYÜK BİR OLAY MI ? DOLAR MI DÜŞTÜ ? EKONOMİ Mİ DÜZELDİ ? ALİŞAN BU ÜLKENİN GÜNDEMİNİ NEDEN BU KADAR MEŞGUL EDİYOR ? VASFI NEDİR ?

3
2
yanıtYanıtla
SEFALI MUTFAK:

haklısınız dolar düşmedi ekonomide düzelmedi alişan kendi yazmıyor bu haberleri vasfı da beğenelim beğenmeyelim bir emekçi ama bir ölüm bu kayıp hiç canınız yanmadı belki bu kadar gaddarca yorum yapabiliyorsunuz insanlar acılarını paylaşır ve gerçekten ne insanlar birbirine ilaç olur anlatmama gerek yok anlayacağınızı düşünmüyorum gelelim son noktaya siz bu yorumu yaptınız ne ekonomi düzeldi ne dolar düştü ...Sevdiklerinizle mutlu günleriniz olsun .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title