Haberler

Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti

Güncelleme:

Karaman'da uygulama noktasına yaklaşan dolmuşun şoförünün rahatsızlandığını ve aracın geri gittiğini fark eden polis memuru, arkadan gelen sürücüleri uyararak olası kazayı önledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.

Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.

POLİSİN DİKKATİ KAZAYI ÖNLEDİ

Karaman Emniyet Müdürlüğünce sosyal medya platformu X'teki hesabından görüntülü olarak yapılan paylaşımda, trafik uygulama noktasına yaklaşan dolmuş sürücüsü Bekir Bingöz'ün rahatsızlanarak aracın kontrolünü kaybettiği belirtildi. Bunu fark eden trafik polisinin zamanında müdahalede bulunarak olası bir trafik kazasının önüne geçtiği anlatılan paylaşımda, polisin daha sonra sürücünün sağlık kuruluşuna sevkini sağladığı bildirildi.

Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti

"İŞTE KAHRAMAN BİR TRAFİK POLİSİMİZ DAHA"

İçişleri Bakanı Yerlikaya da o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "İşte kahraman bir trafik polisimiz daha. Karaman İli Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memurumuz Hüseyin Ala'nın dikkati sayesinde bir kaza engellendi. Trafik uygulaması yapan polis memurumuz, minibüs şoförünün fenalaştığını fark ederek hızla müdahalede bulundu ve olası bir kazayı önlendi." dedi.

Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti

POLİS MEMURUNA TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Yerlikaya paylaşımının devamında şunları kaydetti: "Polis memurumuz Hüseyin Ala'yı arayıp dikkati ve inisiyatif alarak yaptığı müdahaleden dolayı tebrik ettim. Direksiyon başında fenalaşan sürücümüze de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Fedakarca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Kaynak: AA / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Karaman trafik Güvenlik Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (10)

duyarlı vatandaş:

Böyle memurlarımız da var tebrik ederim. Lakin ufak bir ayrıntı iyi ki devlet memurluğu var yoksa bu kadar vasıfsız insanı kim kadroya alırdı . Devletimiz gerçekten çok büyük

75
168
yanıtYanıtla
ülker kaya:

Kuyruk ve ÖSS acısı mı var. Sınav kazanabilsen sende memur olabilirdin ama ..

yanıt160
yanıt37
duyarlı vatandaş:

Bir bankamatik memuru üstüne alınmış ben 20 yıllık memurum zaten.

yanıt51
yanıt93
Ali Teke:

Kazma nokta dahi olsa hor görme kimseyi beğenmediğin o nokta bitirir her cümleyi !!! Karacaahmet hep senin gibilerle dolu mezar taşlarına apolet koyan vasıfsız bekleyenlerle dolu !!!

yanıt33
yanıt3
Alkurt:

ASLAN POLIS, TESEKKÜRLER SANA, ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

yanıt75
yanıt0
Git Bi Bak:

Mossuruktan teyyare selam söyle o yare emi duyarlı kardeş. Hayır sana vefa göstermedilerse ne yapalım yani ne alaka bu habere bu yorum dırrek

yanıt14
yanıt3
Fatih Sultan:

Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş

yanıt18
yanıt1
sezgin özen:

bence odullendilmeli...

73
2
yanıtYanıtla
Muhterem Çetin:

kuru kuruya kurbanın olayım. insan bi ödüllendirir bunlar devlet falan yönetemez hacı

56
15
yanıtYanıtla
Hayrola:

Rabbim polisimize askerlerimize zeval vermesin korusun onları inşallah

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title