Haberler

Karabük, Ankaragücü'nü Farklı Geçti

Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Adil Eriç, Spor Toto Kupası A Grubu maçında Kardemir D.Ç.Karabükspor'a 5-1 yenildikleri maçla ilgili, "Sadece genç kardeşlerimizi nasıl kazanabiliriz ve Ankaragücü'nün geleceğini nasıl kurabiliriz diye düşünüyoruz."

Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Adil Eriç, Spor Toto Kupası A Grubu maçında Kardemir D.Ç. Karabükspor'a 5-1 yenildikleri maçla ilgili, "Sadece genç kardeşlerimizi nasıl kazanabiliriz ve Ankaragücü'nün geleceğini nasıl kurabiliriz diye düşünüyoruz. Skor önemli değil" dedi.

Spor Toto Kupası A Grubu 5. hafta mücadelesinde Kardemir D.Ç. Karabükspor, deplasmanda Ankaragücü'nü 5-1 mağlup etti. Çok az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada, altı gol olması seyir açısında renkliydi.

Eriç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yaptığı açıklamada, "Enteresan bir maç oldu. Bizim çocuklarımız çok genç oldukları için maçın başında girdikleri pozisyonları değerlendiremedi" dedi. Eriç, şunları kaydetti: "16-17 yaşında 5-6 tane futbolcu kardeşimizle oynuyoruz. Ankaragücü'nün geleceğini emanet edeceğimiz gençleri, bu gençler arasından seçeceğiz. Tecrübesizlikten kaynaklanan 4-5 tane gol kaçırdık ama rakibimiz tam kadro olduğu için tecrübeli oyuncularıyla girdikleri iki pozisyonu da

değerlendirdiler. Maç, 2-0 olduktan sonra oyunda bir kopma oldu. Sezonun son bölümünde oynanan maçlarda neticelere pek değer vermiyoruz. Sadece genç kardeşlerimizi nasıl kazanabiliriz ve Ankaragücü'nün geleceğini nasıl kurabiliriz diye düşünüyoruz. Skor önemli değil."

Ankaragüçlü genç oyuncu Hasan Ayaroğlu, iki takımın da bir çok pozisyona girdiğini ancak rakip Karabükspor'un kendilerinden daha deneyimli olduğu için pozisyonları daha iyi değerlendirdiğini belirtti. Turnuvanın genç oyuncuların tecrübe kazanması açısından çok önemli olduğunu söyleyen Ayaroğlu, bu tür maçları en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Bugün Ankaragücü'nün maçtaki tek golünü atan Sinan Kurumuş, "İyi başladık, pozisyonlar bulduk değerlendiremedik ve yine basit goller yedik. Genç bir takımız, tecrübe kazanmak istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Hocamız bize şans veriyor. Geçen hafta olduğu gibi bugün de bir gol attım. Bir tarafım hüzün, bir tarafım sevinç" ifadelerini kullandı.

KARABÜKSPOR CEPHESİ

Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, "Oyuncularımın sakatlamadan maçı bitirmesi benim için önemliydi" dedi. Korkmaz, "Kazanmak, hem oyuncular hem de teknik direktör açısından mutlu bir olay. Farklı kazandığımız içi oyuncularımı kutluyorum. Son maçımız kaldı, onu da sakatsız bitirerek sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Genç oyuncu Barış Aksu, "Güzel maçtı. Spor Toto Kupası'nda ilk golümü attım. Hocam şans verdikçe iyi oynamaya çalışacağım. Zamanla tecrübe kazanmaya çalışıyorum" dedi.

Karabükspor kalecisi Ahmet Burgaz da, "Elimizden geldiğince pas yaparak oyun oynadık. Sonucunda galip geldik" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Korkmaz Hasan Ayaroğlu Ankaragücü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title