Haberler

Kamu-Sen'den Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Kamu-Sen'den Zeytin Dalı Harekatı'na destekKİLİS - Kamu-Sen Kilis İl Temsilciliği tarafından Afrin operasyonuna destek vermek için basın açıklaması yaptı.

Kamu-Sen'den Zeytin Dalı Harekatı'na destek

KİLİS - Kamu-Sen Kilis İl Temsilciliği tarafından Afrin operasyonuna destek vermek için basın açıklaması yaptı.

Çalık Camii önünde toplanan Kamu-Sen Kilis üyeleri, kuranı kerim tilavetinden sonra saygı duruşu ve istiklal marşınınh okunması ile program devam etti. Kamu-Sen Kilis İl Temsilcisi Osman Boybeyi, Afrin'da bölücü örgüt PKK/YPG/PYD ile mücadele eden Mehmetçiğe destek vermek amacıyla toplandıklarını ifade ederek, "Kilis Çalık Camisini mekan olarak seçmemizin sebebi ise bu güzel mekana bilindiği gibi 24 Ocak 2018 günü roket atılması sonucu iki sivil vatandaşımızı Muzaffer Aydemir ve Suriyeli Tarık Tabak'ı kaybetmiştik. Bu sivil şehitlerimizi bir kere daha anarak ruhları şad mekanları cennet olsun diyoruz. Bilindiği gibi Kilis'e ilk roket 18 Ocak 2016 günü düşmüş ve Haziran ayına kadar devam etmişti. Türk Ordusunun Zeytindalı Harekatına başlamasıyla Kilis'imiz yine roket saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Şu günlerde Allah'a şükür ki roket saldırıları bitmiş durumdadır. İnşallah bundan sonrada olmamasını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. Roket saldırıların kesilmesinin sebebi kahraman Türk Ordusunun Afrin'de yeteri kadar ilerleyip Kilis'i roket menzili dışına çıkarmasıdır. Bu sebeple savaşa giderken "Kızıl Elma'ya gidiyorum" ve "Düğüne gidiyorum" kahraman vatan evlatlarına ne kadar dua etsek azdır.

Afrin da devam eden Zeytindalı Harekatında şu ana kadar ne yazık ki 31 şehit ve 143 yaralı asker olduğunu ifade eden Boybeyi, "'Ezan Dinmez, Bayrak inmez' diyerek şehadet şerbetini için vatan evlatlarına minnettarız. Bizlerin huzuru ve güveni için canlarını seve seve feda eden kahramanlara selam olsun. Bilinmelidir ki şehitlerimizi gönlümüzde yaşatacak ve onları ölümsüzleştireceğiz. Türk Ordusu Afrin'de PKK ile değil Haçlının başı ABD ile savaşmaktadır. ABD Ermeni Terör örgütü PKK'yı kullanarak Suriye'nin Kuzeyinde bir terör devleti kurmak istemektedir. Bu terör devleti engellenmezse Kilis'in ve Türkiye'nin güvenliği tehlikededir. İşte bunun için Türk Ordusu Afrin'dedir. Bizlerde tek yürek ve tek bilek olarak, büyük Türk Milleti olarak ordumuzun ve Türk Devletinin yanındayız. Eminiz ki Haçlının başı ABD hedefine ulaşamayacak ve maşa olarak kullandığı PKK yok olup gidecektir. Yüce Allah Türk Ordusunu muzaffer kılsın, yar ve yardımcımız olsun. Yüce Allah Türk Milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini yüceltsin ve ilelebet baki kılsın" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Afrin Kilis PKK Genel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

title