Haberler

Kale Ailesinden 18 Bin Kişilik İftar Yemeği

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Kale Grubunun kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeği, 2 yıl önce hayatını kaybeden Kale Grubu onursal Başkanı merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına verildi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kale Grubunun kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeği, 2 yıl önce hayatını kaybeden Kale Grubu onursal Başkanı merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına verildi.

Çan Belediyesi Kapalı Pazar yerinde yaklaşık 18 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur dualarla anıldı. Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, " Bugün, Kurucumuz ve Onursal Başkanımız İbrahim Bodur'un çok sevdiği gibi birlikte iftar etmek soframızı paylaşmak, onun çok değer verdiği sanayileşme ülküsü etrafında buluşmak için bir aradayız. Artık aramızda olmayan Kurucumuzu rahmetle anmak ve ona dua etmek için birlikteyiz. İbrahim Bodur'u ebediyete uğurlayışımızın üzerinden 2 yıl geçti. Günümüzün her anında olduğu gibi, bir araya geldiğimiz iftar yemeklerinde de onun yokluğunu derinden hissediyoruz. Hepinize bu akşam bizi yalnız bırakmadığınız için, bizimle beraber oruç açıp duamıza ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. İbrahim Bodur, her gün ülkesi, milleti için dua ederdi. Lütfen siz de ondan dualarınızı esirgemeyin" dedi.

İftarın ardından Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur'un torunu İbrahim Bodur Okyay'ın Hatim'i gerçekleştirildi. Hatim duasının ardından kılınan Teravi namazı ile program son buldu.

İftar Yemeğine 59. ve 60. Hükümetin Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, İlçe Kaymakamı Adil Karataş, İlçe Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Jandarma komutanı Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Başkan yardımcısı Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, AK Parti 27.Dönem Millet Vekili Adayları, AK Parti İlçe Başkanı Murat Okan, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Kale Grubu şirketlerinin müdür ve yöneticileri, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları, STK başkan ve yöneticilerinin yanı sıra 18 bini aşkın vatandaş katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Bodur Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title