Haberler

Kağıtsporlu Güreşçiler, Kırkpınar'a Emin Adımlarla İlerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yağlı güreşçiler hafta sonu yapılan üç ayrı güreşlerde 18 madalya kazarak, Kırkpınar’a hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yağlı güreşçiler hafta sonu yapılan üç ayrı güreşlerde 18 madalya kazarak, Kırkpınar'a hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Hafta sonu yapılan üç ayrı yağlı güreş müsabakalarına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler, 7 birincilik, 4 ikincilik, 7'de üçüncülük olmak üzere, toplam 18 kez kürsüye çıkma başarısını gösterdi. Sezon başından bu yana Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan Yağlı güreşlere katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler kazandıkları madalyalarla, bu haftayı da boş geçmedi. Tarihi Kırkpınar güreşleri öncesi başarılı sonuçlar alan mavi beyazlılar, gelecek için iyi sinyaller verdi.

Hafta sonu İstanbul Silivri'de yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler, 7 madalyayla kürsüde yerlerini aldı. Her hafta kendi kategorisinde birinci olan Ramazan Sarı, bu hafta da deste küçük boyda geleneği bozmayarak birinci oldu. Küçük orta küçük boyda Tunahan Özgül üçüncü, küçük orta büyük boyda ise Emre gürbüz birinci olurken, Kazım San ikinci, Mustafa Arslan ise üçüncü oldu. Başaltında Abdülhamit Altun tüm rakiplerini yenerek birinci olurken, Ercan Gençdoğan ise üçüncü olmayı başardı.Gebze Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Gebze Hünkar Çayırı'na katılan Kağıtsporlu güreşçiler, bu güreşlerden de eli boş dönmedi. 14 boyda 350 sporcunun katılımı ile gerçekleşen güreşlerde, Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçilerden ayak boyunda Abdülvasi Balta üçüncü olurken, deste küçük boyda Ramazan Sarı, yine birinci oldu. Küçük orta büyük boyda rakiplerini bir bir yenen Abdülrefik Öner, birinci olmayı başardı. Büyük orta boyunun final müsabakasında rakibine uzatma dakikalarında yenilen Muhammet Emin ikinci olurken, Başaltında ise ilk üçe Kağıtspor damgasını vurdu. Bu boyda Ali İmamoğlu birinci olurken, Yücel Serinkan ikinci, Rıfat Poyraz ise üçüncü oldu.Aynı gün Beylikdüzü Belediyesi tarafından İstanbul'da yapılan yağlı güreşlere de Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler katıldı. Güreşlerde küçük orta küçük boyda Tunahan Özgül üçüncü olurken, küçük orta büyük boyda Mustafa Arslan birinci, Kazım San ikinci, Emre Gürbüz ise üçüncü oldu. Bu sonuçlarla Büyükşehir Kağıtsporlu güreşler haftayı 7 birincilik 4 ikincilik 7 üçüncülük kazanarak 18 madalyayla kapattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırkpınar Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title