Haberler

    Ayakkabı ve Çantada da İpekyol Rüzgarı

    Güncelleme:

    İpekyol bu yaz kadınların ayakkabı ve çanta tutkusuna bakın nasıl karşlılık veriyor...

    Biz kadınlar için ayakkabı ve çanta en zayıf olduğumuz konu olsa gerek. Bir siyah pantolon ya da bir ceketle bir sezon geçirirken iş ayakkabı, çantaya gelince değişiyor.

    İşte kadınların bu zaafını gören işadamı Yalçın Ayaydın'da bu sezondan itibaren Türk tekstilinin amiral gemilerinden olan İpekyol'un çatısı altında çanta ve ayakkabı işine de el atmış. Tabii kardeş kuruluşları Twist ve Mackha içinde farklı koleksiyonlar tasarlanmış. 2015 yılında İpekyol Shoes adı altında ayakkabı mağazaları açmakta, yakın gelecek planları arasında... Yaptığımız söyleşi sırasında Sayın Ayaydın bize hem yeni girdikleri sektördeki planlarını anlatırken, hızla büyüyen gurupları hakkında da bilgi verdi.

    Neden ayakkabı sektörüne girmeye gerek gördünüz?

    Bu yıl 26. Yaşına girdi Ipekyol. Türk tekstil sektörünün amiral gemilerinden Bu konuda gerçekten mütevazı olmak istemiyorum çünkü gerek tasarım, gerek sunum-satış-müşteri memnuniyeti ve en başta da üretim kalitesi ile dünya markalarıyla aynı kulvarda koşabilecek durumda. Yenilikçi duruşuyla ise özellikle son dört yıldır ezber bozdu diyebilirim. Bu sezon ise moda severleri hem şaşırtacak, hem de mutlu edeceğiz. çünkü kadınların vazgeçemediği, çoğunun sayısını dahi hatırlamadığı ayakkabılar bu sezon Ipekyol mağazalarında yerini alıyor. Bizim için tarifsiz bir heyecan. Evet, yıllardır kadın giyiminde büyük tecrübe edindik. Türk kadını nasıl giyinir, neyi nasıl bir formda görmek ister çok iyi öğrendik. Geçen zaman içerisinde edindiğimiz gözlemler ve yaptığımız araştırmalarda şu sonuca vardık ki biz mağazamıza giren kadını bir bütün olarak düşünmeliyiz. Kıyafetin yanında, o kıyafeti tamamlayacak ayakkabıyı ve tüm aksesuarları sunuyor olmalıyız. Kuşkusuz kıyafet biz kadınlar için son derece önemli ama o kıyafeti tamamlayıcı ayakkabınız ise şıklığınızın tadı tuzu. Ipekyol mağazasına giren bir kadın şık bir elbise aldığında, bu elbisenin altına nasıl bir ayakkabı giyeceğim diye düşünmesin, ayakkabı bulabilmek için değerli olan vaktini mağaza mağaza dolaşarak harcamasın istedik. Kendi kıyafetlerimize en uygun ayakkabıları koleksiyonumuza aldık ve her kıyafete uygun bir çift ayakkabıya mağazamızda yer verdik. Farklı tarz ve stilde onlarca çeşit ayakkabı, abiyeden günlük giyime kadar geniş bir yelpazede

    Modellerinizi neye göre oluşturuyorsunuz? Tasarım ekibiniz kaç kişiden oluşuyor?

    İpekyol kıyafet koleksiyonunda yer alan kıyafetlere ve stillere uygun olabilecek ve yine sezonun trendlerini yansıtan modeller oluşturmaya özen gösterdik. İpekyol Tasarım Direktörü Hilal Tunç'un başında olduğu çok iyi eğitim almış bir tasarım ekibimiz var. çoğu genç tasarımcılardan oluşan ekibimiz ile ayakkabı koleksiyonumuzu hazırladık. Mackha'nın tasarımlarını Ece Ege yapıyor.

    Ayakkabı deyince akla çanta da geliyor. Siz hem çanta hem de aksesuar konusuna el attınız bu sezon

    çanta ve aksesuar ürünlerimiz uzun yıllardır mağazalarımızda yer alıyordu. Ayakkabı koleksiyonumuz ile birlikte çanta ve aksesuar seçeneklerimizi daha geniş bir yelpazede sunuyoruz artık. Model sayıları da aynı şekilde arttı. Hep söylediğimiz gibi kadını bir bütün olarak düşünüyoruz ve müşterimizin mağazamızdan aldığı bir kıyafete uygun hem ayakkabı hem çanta, hem de takı alternatiflerini çok çeşitli sunuyoruz.

    Ayakkabılarınızda fiyat aralığınız ne?

    Biz herkesin alım gücünü düşünerek fiyatlarımızı ayarlamaya özen gösterdik. İpekyol için 129 TL - 259 TL / Twist için ise79 TL-199 TL.

    Ayakkabı ve çantalarınız halis deriden mi?

    Koleksiyonun büyük bölümü %100 deri. Ancak bazı modellerde sezonun trendlerine uygun olarak saten kumaş kullanımları, hasır kullanımları ile taş kullandığımız modellerimiz de var.

    Yakın zamanda Ayaydın gurubu ciddi bir atak içinde. İnternet siteleri, inşaat sektörü, bildiğim kadarı ile dragon den döneminden kalan bazı farklı iş kolları ile sadece tekstilde değil çok farklı alanlarda da atılımlarınız var. Nasıl bir yol çizmeyi amaçlıyorsunuz?

    Tekstil sektöründe 26. Yılımıza girdik. Bu sektörde ciddi ve sağlam bir yer edindik. çok çalıştık, hedefledik ve başardık. Ama önümüzde çok uzun bir yol var. Hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tekstil dışında içinde olduğum sektörlerde Ayaydın & Miroglio olarak değil, ben şahsım olarak varlık gösteriyorum. Şu anda kardeşim Nejdet Ayaydın'ın ortağı olduğu 1v1y.com alışveriş sitesi ile private shopping'in içindeyiz. Sektörden 14 temsilcinin ortaklığı ile kurulan 1v1y.com'un 1-2 yıl içerisinde sektörün en önemli oyuncusu olacağına inanıyoruz.

    Diğer taraftan Bomonti'de inşaatını tamamladığımız Rixos Bomonty Residence ile ilk kez inşaat sektörüne girdik. Bu yıl içerisinde ise şehir otelciliğinde hizmet verecek bir otel inşasına başlamayı planlıyoruz.

    Dragons Den programında biz yatırımcılara sunulan projeler içerisinde sosyal paylaşım siteleri arasında yüzdeyüz Türk yatırımı olan Inploid projesine ortak olduk. Yanısıra kara yollarındaki buzlanmaya karşı ürettiği doğal sıvı solüsyon ile karşımıza çıkan girişimciyle de ortaklığın startını verdik.

    Gerçekten vizyon sahibi ve çok çalışkan biri olan Yalçın Ayaydın'ı sanırım yakın senelerde çok daha farklı iş kollarında göreceğiz. Biz kadınlar için yepyeni ve keyifli ayakkabılar yarattıkları için de tekrar İpekyol markasına teşekkür ederiz.

    Tuana Zeynep Bilgin

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Yalçın Ayaydın Kadın Moda Haberler

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

    Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

    Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

    Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

    Bakmadan Geçme

    Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenen Meral Akşener, yeni saçıyla ortaya çıktı

    Uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenen Meral Akşener, yeni saçıyla ortaya çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title