Haberler

Jr. Nba Tbf Ligi Kura Çekimi Gerçekleşti

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliğinde gerçekleştirilen Jr. NBA TBF Ligi kura çekimi gerçekleştirildi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliğinde gerçekleştirilen Jr. NBA TBF Ligi kura çekimi gerçekleştirildi.

Çocuklara basketbolu ve basketbolun sportmenlik, saygı, pozitif düşünme ile takım oyunu gibi temel değerlerini aşılamayı hedefleyen Jr.NBA TBF Ligi kura çekimi, TBF CEO'su Ömer Onan, NBA Avrupa ve Orta Doğu Başkan Yardımcısı Naci Cansun ve Tat Gıda Sanayi A.Ş Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer'in katılımıyla Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Onan: "Bizim çok önem verdiğimiz bir organizasyon"

Türk sporunun gelişimi adına bu organizasyonun çok önemli olduğunu vurgulayan TBF CEO'su Ömer Onan, "Gençlerimize sağlıklı yaşamı ve sporu aşılamak için başlattığımız Jr. NBA TBF Ligi bizim çok önem verdiğimiz bir etkinliktir. Ben inanıyorum ki çok güzel bir lig olacak. Çocuklarımız güzel maçlar çıkaracak. Bunun devamını da sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Cansun: "Türkiye'de artan bir basketbol sevgisi var"

Türkiye'de gittikçe artan bir basketbol sevgisi olduğunu belirten NBA Avrupa ve Orta Doğu Başkan Yardımcısı Naci Cansun ise, "Türkiye'deki basketbol sevgisini içini de NBA'in renkli dünyasıyla doldurmak istedik. Güzel bir izleyici potansiyeli var burada. NBA olarak amacımız da bu tür organizasyonlarla Türk basketbolunun içinde yer alabilmek. Jr. NBA TBF Ligi, NBA'in dünyanın dört tarafında düzenlediği ligin bir parçası. Böyle bir organizasyonu hayata geçirmemizdeki temel amaç da, çocuklara spor kültürünü aşılamak" diye konuştu.

Tat Gıda Sanayi A.Ş Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer ise, basketboldaki kısıtlı zaman içinde doğru karar verebilme zorunluluğunun kendilerine çok uyduğunu ve bu yüzden de basketbolu tercih ettiklerini belirtti.

Jr. NBA TBF Ligi basın toplantısı, çeşitli liglerdeki çocukların salona gelerek kura çekimini gerçekleştirmesiyle son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orta Doğu Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title