Haberler

Jose Mourinho: Ben Baskı Altında Değilim, Mülteciler Baskı Altında

Güncelleme:

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1 kaybettikleri Everton maçı sonrasında "Baskı altında değilim ancak mülteciler büyük baskı altında." dedi.

Premier Lig'in 5. haftasında Everton'a 3-1 mağlup olan Chelsea'de menajer Jose Mourinho maç sonrası konuştu.

Ligin ilk 5 haftası itibariyle 3 yenilgi alan ve yalnızca 4 puan toplayabilen Chelsea'nin performansından genel olarak memnun olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı; "Sonuçlara bakmaksızın performansımızı beğendiğimi söyleyebilirim. Performansımız kötü değil ama sonuçlar kötü. Bence oyuncularım aldıkları sonuçlardan fazlasını hak ediyor. Oyunun bu şekilde geliştiğine inanmak zor. İlk yarıda kontrol bizdeydi ama 5 dakikada art arda 2 gol yedik. İkinci yarıda skoru zorladık ama olmadı." diye konuştu.

"BASKI HİSSETMİYORUM..."

Mourinho, basın mensubunun baskı hissedip hissetmediği yönündeki sorusunu şu şekilde yanıtladı; "Ben baskı hissetmiyorum ama mülteciler büyük baskı altında, hem de büyük baskı..."

"ŞANS BİZİMLE DEĞİL..."

"Puan kaybettiğimiz maçlar genelde kontrolümüz altında geçiyor. Yaptığımız hatalar hep kalemizde gol oalrak cezalandırılıyor. Şanssızlığımızdan da bahsedebiliriz. Gol atmayı sürekli deniyoruz ancak olmuyor. Oyuncularımdan memnunum. Ben de kariyerimde ilk kez böyle bir dönemle karşı karşıyayım. Oynadığımız oyunu düşününce aldığımız skorlar adil değil. Oyuncularıma güvenmeyi sürdüreceğim. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçımız olduğu için mutluyum. Oyuncular durumu terse çevirmek için sabırsızlar."

"PUAN TABLOSUNA BAKMAKTANSA..."

"Şu anda puan tablosuna bakmıyorum. Ben oyuncularıma bakıyorum. Ligde bir sonraki maçımız Arsenal ile ve ongan galip ayrılarak çıkışa geçmeye bakıyorum. İnsanlar beni kötü durumlarda görmekten keyif alıyor. Ama ben bir şekilde gülümsemeye devam edeceğim. Kalecilerimiz iyi işler çıkarıyor aslında. Bugün 5 şut geldi Begovic'e 3'ü gol oldu ikisinde harika kurtarışlar yaptı. Kalecilerimdem memnunum."

TERRY'NİN GERİ DÖNÜŞÜ

John Terry'nin yeniden ilk 11'e dönmesiyle ilgili konuşan Mourinho; "Tereddütlerim vardı. Elimde 3 tane merkez defans var. Bunlardan birini mecburen kenarda bırakmam gerek. Bu şekilde bir seçim yapmak zor. Terry 15 gündür benimle birlikte çalışıyordu. Cahill ise milli takımdaydı ve İsviçre'ye karşı 90 dakika forma giydi. John Terry ve Zouma daha hazırdı ve onlar oynadı. Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi maçında Cahill ilk 11'de olacak." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho John Terry Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title