Haberler

İYİ Parti'li isme 24 saat içinde 2 silahlı saldırı!

Güncelleme:

İYİ Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Yunus Çolak'a yönelik 2 silahlı saldırı gerçekleştirildi. 24 saat içinde gerçekleştirilen saldırıların ilki sabah 9.30 sularında Çolak'a ait iş yerine gerçekleştirilirken, ikinci saldırı ise sabaha karşı saat 01.30 sularında şahsına ait park halindeki özel araca gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş'a trafikte seyir halindeyken gerçekleştirilen silahlı saldırı girişiminin ardından, İYİ Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Yunus Çolak'a da bir gün içerisinde 2 kez silahlı saldırı düzenlendi.

İŞ YERİNE KURŞUN YAĞMURU

Silahlı saldırıların ilki sabah 9.30 sularında, Çolak'a ait iş yerine gerçekleştirildi. Kimliği belirsiz saldırgan ya da saldırganlar iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Saldırısı sonrası şans eseri iş yerinde ölen ya da yaralanan olmadı. Silahlı saldırı olayının ardından 24 saat geçmeden ikinci saldırı gerçekleştirildi.

İKİNCİ SALDIRI ÖZEL ARACA

Sabaha karşı 1.30 sularında meydana gelen ikinci silahlı saldırıda, Yunus Çolak'a ait özel aracın camları kırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şimdiye kadar kimsenin gözaltına alınmadığı öğrenildi.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI SALDIRILARI KINADI

Konuyla ilgili İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmai Aynacı tarafından yapılan yazılı açıklamayla saldırılar kınandı.

Kınama metninde şu ifadelere yer verildi:

İlçemizde yaşanmış olan silahlı saldırı ile alakalı basın açıklamamızı sizlerle paylaşmak istiyorum. İYİ Parti Gölcük İlçe Muhasibimiz Sayın Yunus Çolak beyin iş yerine ve arabasına bir silahlı saldırı düzenlenmiş olup herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Dün sabah 09.30 itibarıyla Yunus Çolak Beye ait olan Çolak Yapı Market isimli iş yerine kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı yapılmış ve aynı anda dükkanda bulunan çalışan ve müşterilerin yarım metre yakınına kadar isabet etmiştir. Yapılan saldırı sonrası herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır.

"SUÇLULAR ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK DOLAŞIYOR"

Gündüz olan bu olayın şoku atlatamamışken gece 01.30 saatlerinde de İlçe muhasibimiz Yunus Çolak beyin özel aracına yeni bir silahlı saldırı daha yapılmış ve aracın arka camı kurşunlardan dolayı parçalanmıştır. Bir günde iki silahlı saldırı yapılmış olmasına rağmen suçluların elini kolunu sağlayarak dolaşıyor olmalarını şiddetle kınıyoruz.

EMNİYETİN KAMU VİCDANINI RAHATLATACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR

İYİ Parti'li isme 24 saat içinde 2 silahlı saldırı!

İYİ Parti'li isme 24 saat içinde 2 silahlı saldırı!

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Yunus Çolak İYİ Parti Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (4)

ADSZI:

saldırı ak partili birine yapılsaydı anında bulunurdu. .

9
6
yanıtYanıtla
parasıbol:

tabi ki bunu yapanlar ve yaptıranlar mutlaka karşılığını bulacaktır

4
3
yanıtYanıtla
Seren:

Kardeşim adamlar ceza bile almadılar geziyorlar şikayeti geri almışlar korkudan iyi parti

0
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Bu çakallar ivedi yakalanıp, cezaevi atılmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title