Haberler

İşte 2012 Yaz Giyim Trendleri!

Güncelleme:

Yaz geç ama trendleriyle geldi. İşte 2012'ye damgasını vuracak trendler...

Yaz geç geldi ama geldi. Sıcak geceler, uzun gündüzler ve hızlı bir şehir hayatına hazır mısınız?

Bu hafta sizler için yaza bomba gibi girmenizi sağlayacak bir yazı hazırladım. Afiyetle uygulayın...

1- Pin up mayo ve bikiniler... İster puantiyeli, ister çizgili, isterseniz de fırfırlısını tercih edin ama mutlaka birisini tercih edin, olur mu?

2- Füturistik akım son zamanlarda çok ses getiriyor, ancak bu giyim tarzını günlük hayata uyarlamak çok zor. Bu nedenle takılarda füturistik seçimler yapın. Hem daha az göze batıyor, hem de bir o kadar etkili!

3- Kuru kafalı her şey çok moda! Özellikle kuru kafalı bilezik, yüzük, tişört ve bulabilirseniz bikiniyi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok uzun zamandır moda olan bu desenin hala nasıl 'out' olmadığına şaşıyorum...

4- Banker gömlekleri bu yaza damgasını vuracak gibi... Erkek arkadaşınızdan ödünç alabilir ya da kendinize bir tane satın alabilirsiniz. Ancak gömleği birkaç beden büyük almaya özen gösterin. Bu gömlek bol giyiliyor ve kolları düğmelenmiyor.

5- Kumaş kolyelere içiniz ısınmasa da, alışmaya başlasanız iyi olur. Görünüşe göre uzun süre daha bizlerle olacak.

6- Bir tane yetmez! Gardırobunuzda birden fazla iPad çantası bulunmalı. Özellikle Diane Von Furstenberg'in tasarladığı çanta son zamanların en çok ses getiren modelleri arasında...

7- Kırmızının farklı tonlarını bir arada kullanmayı deneyebilirsiniz. Farklı renkleri karıştırmak çok kolay ama farklı tonları karıştırırken dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle de sıcak kırmızı ile soğuk kırmızıyı karıştırmak üstad işidir. Bu trende uyum sağlarsanız, bu konuda üstad olabilirsiniz yani.

8- Giyimde 'mixolog' kavramı, şık olup olmadığınızın en büyük göstergesi. Ördek başı yeşiliyle moru, puantiye ile leoparı karıştırın ve üstüne klasik bir blazer, altına da fosforlu stiletto giyin. Başarılı olursanız, iyi bir 'mixologist' olma yolunda ilerliyorsunuz demektir.

9- Büstiyerler tarihin tozlu sayfalarından yine hortladı! Ama bu kez seksi görünmek için değil, yazın sıcaklarıyla başa çıkmak için karşımıza çıkıyor. ya da galiba ben öyle algılamak istiyorum.

10- Çantayı farklı şekillerde taşımak çok moda! İster büyük çantanızı kıvırıp taşıyın, ister omuz çantanızı portföy gibi kullanın.

11- Eteklerin boyu uzadıkça uzuyor ve aynı şekilde yırtmaçlar da derinleştikçe derinleşiyor! Mesela artık ben kasığa kadar olmayan yırtmaca yırtmaç demem.

12- Elbise, etek, takı, ayakkabı, ceket, spor kıyafetler, hatta abiye elbiselerde bile mavinin en derin tonu dikkat çekiyor. Tam ismi ise parlement mavisi. Hem bu sezon, hem de kış mevsiminde çok moda olacağı için size bu renkten farklı tonlar stoklamanızı öneriyorum.

13- Podyumlarda 20'li ve 30'lu yıllar fırtınası esiyor. Özellikle art-deco tarzını çok seviyorum ve bu aralar moda olduğu için çok mutluyum. Bir de bana yakışsa daha mutlu olacağım. Bu trende uyum sağlamak için seçimlerinize baştan aşağı dikkat etmeniz gerekiyor. Kıyafetlerin yanı sıra saç, makyaj ve hareketler bile önemli.

14- Sezonun olmazsa olmaz pastel renkleri; somon, limonata, lila, kayısı ve leylak. Bence bunları bir kenara not edin.

15- Yazın en çok dikkat çeken saç modellerinden biri, retro dalgalar. Ama sakın bukleye kaçmasın çünkü o 20 sene öncesinde kaldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Kadın

Kadın Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title