Haberler

İstanbul Özürlülerspor Kayseri'den Puansız Döndü

Güncelleme:

İstanbul Özürlülerspor puan için gittiği Kayseri'den 3-0 mağlup ayrıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol Futbol Super lig'in Kayseri Argıncık Stadı'nda oynanan 4.haftanın zorlu maçında geçen yılın Türkiye Üçüncüsü İstanbul Özürlülerspor puan için gittiği Kayseri'den 3-0 mağlup ayrıldı.

Maçı izlemeye Kayseri Bedensel Engelliler Kulübü Başkanı Faruk Şahin, As Başkan Sultan Kağan, 2. Başkan Serdar Maraşlı, Kurucu Başkan Mustafa Kahveci, Eski Başkan Şemsettin Arslan ve eski yöneticilerden Ali Dumlupınar, antrenör Kanuni Coşkun, İl Temsilcisi Haydar Ürper, İstanbul Özürlülerspor Başkanı Kenan Özüdoğru, Genel Sekreter Ali Kalkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Elif Kalaycıoğlu, Genel Kaptan Remzi Özcan, Teknik Kadrodan Kemal Çiçek, İSÖS gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz, Zeytinburnu MERKEZ TEKOKOM 'un Kurucusu Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Asuman Durmuşoğlu ile çok sayıda seyirci izledi.

HAKEMLER MÜKEMMEL, FUTBOL ŞAHANE!..

Ankara Bölgesi Hakemlerinden Hayati Tırak,Mustafa Öztürk ile Antalya Bölgesinden Sevilay Say'ın yönettiği ve gözlemciliğini Zekai Aydın'ın yaptığı, güneşli bir havada Kayseri Argıncık Stadı'nda Kayseri Bedensel Engelliler ile-İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımları karşı karşıya geldi.

Maçın 3. dakikasında şansız bir gol yiyerek maça başlayan İstanbul Özürlülerspor, ilk yarının sonunda da hatalı bir gol yemekten kurtulamayıp, ilk yarı sonunda sevinen taraf kayseri Bedensel Engelliler olmasını sağladı 2-0

İkinci yarıda da gelen 3. gole de engel olamayan İstanbul Takımının bütün ataklarına, şanslı gününde olan kayseri kalecisi izin vermeyince İstanbul Özürlülerspor (isös) İstanbul'a puansız dönerek kaderine razı oldu 3-0

Cezalı olan DENİZ ve İSMAİL gibi, 2 has oyuncusundan yoksun oynayan İSÖS'e, Kayseri Bedensel Engelliler'in golleri YAKUP (2) ve NURETTİN'den geldi..

İSÖS, MALATYA AY-YILDIZ'I MİSAFİR EDECEK!

Kayseri'de konuk olan İSÖS'ün Başkanı Kenan Özüdoğru, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Mükemmel yönetimlerinden dolayı hakemleri, şahane futbol ve centilmenliklerinden dolayı her iki takım yöneticileri ile oyuncularını kutladı ve 16 Aralık 'ta İstanbul'da Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda konuk edecekleri Malatya, AY-YILDIZ Bedensel Eng.maçımıza başta Zeytinburnu olmak üzere tüm İstanbulluları davet ediyorum " dedi.

UÇAKTA İSÖS AMPUTE RÜZGARI!

Dünya Özürlüler Günü etkinliklerinin yapıldığı bugünlerde Kayseri deplasmanına gidiş ve dönüşlerinde kendilerini tercih eden İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Ampute Futbol Takımı'na PEGASUS Hava Yolları uçağının kaptanı tarafından anons edilmesi, futbolcuların yolculardan büyük alkış almasına neden olmuştur.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinburnu İstanbul Türkiye Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title