Haberler

İstanbul sağanak yağışa teslim oldu, Bayrampaşa'da bir araç sular altında kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da sağanak yağış kentin birçok noktasında etkili oluyor. Kuvvetli yağış sebebiyle Bayrampaşa'da bir alt geçidi su bastı, mahsur kalan araçtakiler son anda kurtarıldı.

İstanbul'da Zeytinburnu, Esenyurt, Şişli, Fatih, Kağıthane ve Beykoz başta olmak üzere birçok ilçede aniden etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle bazı noktalarda su birikintileri oluşurken araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlara geçerek korunmaya çalıştı.

Meteoroloji saat verip uyarmıştı! İstanbul sağanak yağışa teslim oldu, Bayrampaşa'da bir araç sular altında kaldıEyüpsultan'da şiddetli yağış nedeniyle sokaklar dereye döndü

BİR ARAÇ SUYA GÖMÜLDÜ

Bayrampaşa'da etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle alt geçidi su bastı. Bu esnada geçitten geçen bir araç sulara gömüldü. Araçta mahsur kalan kişiler, son anda kurtarıldı.

Meteoroloji saat verip uyarmıştı! İstanbul sağanak yağışa teslim oldu, Bayrampaşa'da bir araç sular altında kaldı

Bayrampaşa'da alt geçitte mahsur kalan kişinin kurtulma anı

TOPKAPI VARYANT ALTI DA SULARA TESLİM

Şiddetli yağmur nedeniyle Topkapı Varyant altı sular altında kaldı. Sürücüler göle dönen yoldan geçerken büyük çaba harcadı. Bir araç ise sudan geçemeyince yolda kaldı. Kamyonetlerin bile güçlükle geçti yolda kalan araç çekiciyle çekildi. Bir aracı da su bastı. Arabasındaki suyu boşaltmaya çalışan sürücü, "Berbat araba suyun içinde kaldı" diyerek isyan etti.

Meteoroloji saat verip uyarmıştı! İstanbul sağanak yağışa teslim oldu, Bayrampaşa'da bir araç sular altında kaldıTopkapı Varyant altı sular altında kaldı

EKİPLER MÜDAHALE EDİYOR

İstanbul'da bazı köprülerin altında araçların geçemediği ve trafik yoğunluğu oluştu. Sağanak yağış nedeniyle araçlar geri geri çıkmak durumunda kaldı. Sağanağın etkili olduğu bölgelerde belediye ekipleri rögar kapaklarını açarak sel baskınına karşı çalışma başlattı.

YAĞIŞLAR YARINA KADAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15.06.2021 Salı günü öğle saatlerinden itibaren başta Avrupa Yakası olmak üzere İstanbul ve Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) çevrelerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, 16.06.2021 Çarşamba günü sabah saatlerine kadar aralıklarla yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Yerel kuvvetli yağışların meydan getirebileceği su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu İstanbul Esenyurt Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

ahmet say:

bu muhalefetle bu hükümetle olmaz olmaz olmaz değişim gelişim şart libarelleşme şart bağımsızlık şart hukukun üstünlüğü şart bağımsız denetleme şart yoksa ya depremle uğraşırız ya sular altında kalırız ya patates dağıtırlar yada yarın neye zam deriz sürekli

55
18
yanıtYanıtla
Halil Kara:

hem zeytinburnu hem beykozun sular altında kalması ne kadar manidar zeytinburnunu 15 seneyi geçkin murat aydın yönetti. bi ara kendi yönettiği semtten chp nin yönettiği florya ya taşındı :D şimdi beykozu yönetiyor. gerçi onun işi yönetmek değil satmak rant sağlamak peşkeş çekmek yandaşçılık yapmak. belediye çalışanları hala giresunlu hemşerileri !

29
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title