Haberler

Isparta'ya Çalışmaya Gelen Ailenin Kaldığı Otel Odasında Yangın Çıktı

Antalya'da yaşadıkları evin kira borçları dolayısıyla Isparta'ya çalışmaya gelen 5 kişilik Çalı ailesinin kaldığı otelin 3'üncü katında çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, odada ailesiyle birlikte kalan Aykut Çalı, "Bizim pek bir zararımız yok, sadece odada olan eşyalarımız var. Tek temennimiz otelcinin bizden şikayetçi olmaması. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 18.00 sıralarında Kafeler Caddesi olarak bilinen Kutlubey Mahallesi'ndeki 1003. Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, Antalya'da ev kirasını ödeyemedikleri için çalışıp para kazanmak için Isparta'ya geldikleri öğrenilen 5 kişilik Çalı ailesinin kaldığı otelin 3.katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, itfaiye ve polis gönderildi.

3 yaşındaki Selin akrabaları tarafından kurtarıldı

Yangının çıktığı dakikalarda odada bulunan ailenin en küçük çocuğu olan 3 yaşındaki Selin ise, otelin yan odasında kalan Çalı ailesinin akrabaları tarafından kurtarıldı.

Para kazanmak için geldikleri Isparta'da kaldıkları otelden 5 dakika önce ayakkabı boyamak üzere aşağı indiğini belirten Aykut Çalı, yangının nasıl çıktığını bilmediğini söyledi.

5 dakikada olanlar oldu

İHA muhabirine yaşananları anlatan Aykut Çalı, "Ben ayakkabı boyuyorum. Yukarıda kızı yatırdıktan sonra çalışmak için aşağı indim. 5 dakika geçmedi. Eşimin abisinin eşi de yan odadaydı. Çocuğu bıraktığımda, ona 'ara sıra göz - kulak ol' demiştim. O da 5 dakika geçmeden kızı aşağı indirmiş. Ne oldu dedim. Odadan duman kokusu almış. Hemen kızımı aşağı indirmiş. Yangını eşimin yeğeni haber vermiş. Ben yukarı çıktığımda oda alevler içinde yanıyordu. Allah'tan çoluk çocuğumuzda bir şey yok" dedi.

"Otelci de bizden şikayetçi olursa ne yapacağımı bilmiyorum"

Kaldıkları otelde çıkan yangında fazla bir zararları olmadığını belirterek, otelcinin kendilerinden şikayetçi olmaması temennisinde bulunan Çalı, "Bizim pek bir zararımız yok, sadece odada olan eşyalarımız var. Tek temennimiz otelcinin bizden şikayetçi olmaması. Zararın nasıl karşılanacağını da bilmiyoruz. Çünkü durumumuz da yok. Antalya'dan çıktık, ev kirası borcumuzdan dolayı buraya geldik. Zaten buraya borçlardan dolayı geldik. Bir de üstüne bu binerse daha çok mağdur durumda olacağız. Biz buraya kira parası yapmak için çalışmaya geldik. Ayakkabı boyuyorum, ailemi bununla geçindiriyorum. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum" diye konuştu.

Olay sonrasında itfaiye ve polis ekipleri olayla ilgili rapor tanzim ederken, yangının kesin çıkış nedeni ise araştırılıyor. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kutlubey Antalya Isparta 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title